Сектор Г с жестока контра към Ганчев, зададоха му нови въпроси

Сектор Г с жестока контра към Ганчев, зададоха му нови въпроси
A A+ A++ A

Организираните фенове от трибуна Сектор "Г" реагира след интервюто на Гриша Ганчев, което той даде и бе базирано на въпроси от феновете, които бяха събирани чрез социалните мрежи. Феновете на „червените“ се изказаха остро по някои теми, които Ганчев засегна.

„Казват, че на лъжата краката били къси. Затова тя винаги трябва да бъде разобличавана, а фалшиво облечената в скудоумия демагогия - безмилостно разсъбличана“, написаха от трибуна Сектор Г.

Те обърнаха сериозно внимание на думи на бивши треньори като Бруно Акрапович, Стойчо Младенов и Любослав Пенев в интервюта, в които твърдят, че са нямали пръст в селекцията на отбора, като пуснаха различни цитати на тримата.

„Горепосочените цитати ни водят до лъжа номер две - Стойчо Стоилов не е на работа в клуба от над година. За всеки, който знае къде е Армията и извън социалните мрежи, е повече от ясно, че главният скаут и любимец на Гриша Ганчев никога не е напускал. Избутан настрана, скрит от широкия поглед, Стоилов продължава да твори, а резултатите от работата му си проличаха категорично и тази пролет“, пишат феновете.

Според тях това ще продължи докато настоящото ръководство е начело на клуба, а хора като Милош Крушчич и Саша Илич само само бушони.

„Стигаме и до непознатите и неизследвани за нашето ръководство води - маркетинговите. Тук за лъжи не можем да говорим, тъй като за да излъжеш за дадено нещо, трябва да разбереш какво представлява то на първо време. Хубаво е, че след 6 години на тотална безтегловност, обезличила до неузнаваемост марката ЦСКА на широкия пазар, ние ще започнем да променяме нещата, задоволявайки потребността на армейската обществен...пардон, истинските фенове. Все пак назначението на доказан професионалист като Ива Уорън не е случайно, нали?“, написаха ултрасите.

В края на декларацията феновете задават и няколко въпроса към Гриша Ганчев, а именно:

Истина ли е, че настоящото пресаташе на клуба е искал да напусне почти веднага след постъпването си, но е "оставен" насила на граждански договор и с ограничени функции, докато момчето за всичко Влади Василев се мъчи да "ръководи" медийната политика на клуба, очевидно крайно безуспешно?

Казахте ли на Стойчо Младенов на последната ни обща среща "Ти къв си, да не си скаут, че да ми водиш некви играчи?" Това според вас съгласуване на трансферите ли е?

Има ли вече кой да пусне таблото на Армията?

Скрихте ли умишлено разрешителните за едната от подготвяните от нас изненади за финала, която щеше да доунижи онези отсреща? Заради голия за*ник на Наско Сираков ли стана така или заради нещо друго?

Има ли нещо вярно в твърдението, че маркетингът на клуба е занемарен умишлено с цел да не се убеди армейската общност, че ЦСКА има повече от необходимия потенциал да привлича инвеститори и респективно да се самоиздържа и без вас?

Истина ли е, че не сте осигурили всичко необходимо като информация на потенциалните купувачи, проявили интерес към придобиването на контролния пакет акции на клуба преди известно време? Ако да с каква цел?

Ако за вас победите и ЦСКА не са на всяка цена защо продължавате да мъчите и себе си, и нас с очевидната си невъзможност да изведете клуба там, където му е мястото?

#ЦСКА #сектор Г #Гриша Ганчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »