Азис скочи на Хазарта, обвини го в дискриминация

Азис скочи на Хазарта, обвини го в дискриминация
A A+ A++ A

Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали само една от песните му, качена в Youtube. Той държи рекорден брой гледания на музиката си онлайн и е определян като най-успешния изпълнител в България. 130 милиона души слушат само една от песните му, пише fakti.bg.

"Моята музика е най-въртяната изобщо в историята на България. Това, че толкова хора слушат песните ми, определено ме прави по-мързелив“ – сподели Азис в "На Фокус" и допълни:

"Направих си труда да вляза и да погледна на Мадона гледанията – по-малко има от мен. "Like A Virgin“ е с по-малко гледания от "Сен Тропе“.“Like A Virgin“ е 101 милиона, "Сен Тропе“ е 130 милиона за период от едно и също време. Аз нямам малко гледания. Това ме прави по-мек, по-ленив. Казвам си: Какво да се напъвам, то си върви в Youtube, хората го гледат. Това е истината, че аз не пускам музика често“.

Кралят на попфолка се опълчи на рапъра Ицо Хазарта, който е и депутат от "Продължаваме промяната“. Изпълнителят на "Хабиби“ заяви, че музиката на "Ъпсурт“ е по-пошла от неговите песни.

"Защо смята, че чалгата е циганска музика, а не българска? Каква е тази дискриминация?“ – отговори той на въпрос, свързан с позицията на Хазарта относно квотата за българска музика.

"Аз смятам също за пошло текст, в който се пее: "Нямаше го Азис, беше само Васко Пе*eраса“. Кое е пошло? "Хабиби“ или Васко еди-какво-си…“ – негодува попфолк певецът.

С усмивка Азис подчерта, че не може да се обиди от това, че го възпяват приживе. Той припомни, че с Ицо Хазарта са били под един покрив дълго време в риалитито Биг Брадър“.

 

#Азис #Ицо Хазарта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »