Малолетна група деца отвлече 11-годишна в Свиленград! Наливаха и парфюм в устата, тя е в кома

Малолетна група деца отвлече 11-годишна в Свиленград! Наливаха и парфюм в устата, тя е в кома
A A+ A++ A

Брутално насилие над дете! Грозната случка е станала в град Свиленград. В жилищен блок група малолетни деца са нападнали четвъртокласничка.

Група от близо осем деца са отвлекли 11-годишното момиче, вързали са го и са му наливали парфюм и водка в устата. За това сигнализират много хора в социалната мрежа. Един от тях разказа и подробности пред колегите от GlasNews.bg, но за момента не желае да разкрива самоличността си. По думите му отвлеченото дете е бутано по стълбите между седми и шести етаж на блок. Било събличано голо, удряно и снимано с цел изнудване. Смята се, че причината за агресията е защото момичето си писало с момче.

Нападнатото дете е получило 30% изгаряния и е изпаднало в кома.

По непотвърдена информация родителите на едно от децата, участвало в грозните действия, са проблемни и са известни с това. Майката се слави с не-много добра репутация, а бащата е бил за известно време в затвора.

Предстои родителите на агресивните деца да бъдат открити. Много притеснени родители и граждани публикуваха за инцидента в социалната мрежа. По някаква причина обаче, част от тях са изтрили публикациите си, вероятно поради опасения от неприятности. По думите на мъжа, който ни сподели информацията – някой се опитва да потули случая и виновните да останат ненаказани.

Жителите на града са изумени защо се прикрива подобно престъпление. Много от тях самите имат деца и са притеснени. Всички апелират за незабавни действия от стана на отговорните институции, за да не се стигне до ново нападение.

#Свиленград #агресия между деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »