"Възраждане": Искат да унищожат българския лев и да ни въвлекат в чужда война

"Възраждане": Искат да унищожат българския лев и да ни въвлекат в чужда война
A A+ A++ A

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов поиска оставката на правителството заради готвения План за въвеждане на еврото през 2024. Костадинов определи плана като "поредното предателство".

"Много награди бяха подарени на политическия елит, който продаде националните интереси. Настоящото правителство усвои от предшествениците си навика да ползва лъжи. От "Продължаваме промяната" лъжат ефективно. Днес се готви поредното предателство. Финансовият министър се готви да внесе план за приемане на еврото от 2024 година. Готвят се за рекламна кампания, че ще потекат реки от злато, а народът изнемогва. Сметките растат. Докато от правителството ни лъжат, че ще получим по-евтин газ от Америка, другите страни в Европа започват да се съобразяват с изискванията на Руската федерация.

Политическо предателство е златният ни резерв да се съхранява в Англия. Тези бързи лъжи са под давление на чужди дипломати. Днес сме унижени от шепа лъжливи предатели. Унижени сме и за приемането на Република Северна Македония в ЕС. Не България трябва да е предмет на натиск, а Македония, защото тя не спазва договора за добросъседство. Националните предатели са тези, които твърдят, че чуждите войски ще гарантират сигурността в страната. Тези, които твърдят, че България трябва да понесе загуби.

Тези, които искат да унищожат българския лев. Тези, които искат да въвлекат България в чужда война. Ето защо правителството трябва да подаде оставка. България трябва да се управлява от българи, а не от национални предатели", каза Костадинов.

#Костадинов #лев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »