Сагата няма край! Софка би шута на Гринго

Сагата няма край! Софка би шута на Гринго
A A+ A++ A

Софи Маринова май пак е разделена с Тодор Давидов-Гринго, коментира се в бранша след последните скандали със съпрузите. Повод за слуховете стана отсъствието на певицата в съдебната зала, когато Софийският градски съд промени наложената от Районния съд мярка за неотклонение „домашен арест” в парична гаранция от 3000 лева.

Гринго е подсъдим за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда. Той се сдоби с обвиненията, след като на 29 април тази година удари почитател на жена си Софи Маринова в дискотеката на колегата й Константин в Студентски град. Мъжът, който бил гост на заведението, поискал да се снима с певицата. Гринго се ядосал на напористия фен и го нападнал, за което бе арестуван за 72 часа.

Софи Маринова не била забелязана нито в съдебната зала, нито отвън. Тъкмо отсъствието й стана повод за слухове, че връзката й с Гринго пак е застрашена. Сред аргументите е този, че преди време, когато той бе подсъдим за рекет, Софи Маринова явно демонстрира подкрепата си.

Гринго се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и сключи споразумение с прокуратурата, след като бе арестуван през септември, 2017 г. Гринго бе осъден и излежаваше присъда от 10 месеца лишаване от свобода, като бе освободен предсрочно.

Тази седмица, вероятно след поредната си среща със закона, Гринго сподели кадър в инстаграм, за който позира с чаша в кафене. Изглежда пременен – с маркова тениска и доста скъп часовник. Софи пък споделя само кадри от свои участия, като за някои от тях пътува със сина си Лоренцо, който е от предишен брак.

 

 

#Софи Маринова #Гринго

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »