Промяна в bTV, Хекимян каза защо го прави

Промяна в bTV, Хекимян каза защо го прави
A A+ A++ A

От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва от 22.00 часа от понеделник до петък през летния сезон. С промяната bTV поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание, на фона на динамичните политически, икономически и социални събития в страната. Нюзрумът продължава да поставя на фокус пълната и обективна картина за процесите, които определят посоката и качеството на живота на хората и оказват сериозно въздействие върху бъдещето на страната ни.

"Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е логична стъпка в постигане на целта ни да бъдем по-близо до зрителите. През последните месеци новинарското съдържание придоби още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните събития и процеси в страната и чужбина“, каза Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 г. Мария започна да води bTV новините от 23 ч., а от януари 2022 г. тя редува вечерните ефири с Полина.

#bTV

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"