Някой от тези мъжаги ли ще е "Ергенът 2"?

Някой от тези мъжаги ли ще е "Ергенът 2"?
A A+ A++ A

Трябва да си признаем, че повечето от нас още при вида на рекламата с нетърпение очаквахме да разберем кой ще бъде прословутият ерген.

Информацията не се забави и Виктор Стоянов украси екрана със силно изразени релефи, атлетично тяло и запленяваща усмивка. След това историята я знаете... 22 участнички, церемонии на розата, Наум и т.н.

НО! След като летвата е вдигната, как да не се запитаме кой ще бъде следващият ерген, тъй като рекламата за старт на втори сезон на продукцията не спира да се върти на малкия екран.

За момента до нас достигат различни слухове, които само ни карат да се размечтаем, затова и направихме тази забавна класация, в която включихме красиви представители на мъжкия пол от България.

Не обръщайте внимание ако те не са съвсем свободни или дори женени, защото класацията не е кастинг за новия сезон, а просто комплимент към красивите български мъже. И радост за нас гледащите, разбира се!

Юлиан Вергов

Има ли нужда изобщо от описание този човек? Няма да крием симпатиите на всички дами от екипа и единодушното първо предложение!

2360694

Спечели сърцата ни още в сериала "Тя и той", но сякаш възрастта и това, че мина вече 50-те не само не се отрази негативно, но и сякаш още повече засили неустоимия му чар и сексапил.

Иво Аръков

33-годишният красавец плени сърцата на малки и големи. Той е в идеалната възраст, в която по него въздишат както тийнейджърки, така и по-възрастните представителки на нежния пол.

2360690

Ролята на спасител в хитовия сериал Sunny Beach ни позволи да открием освен неговата забавна и талантлива страна, така и да не отлепяме очи от екрана, броейки плочките по изваяното му тяло.

Ники Илиев

2360692

Заслужено присъствие в много класации за красота и сексапил, Ники Илиев се намести и в класацията за мечтани ергени без дори да сме сигурни, че все още сърцето му е свободно. Но тъй като пояснихме, че класацията е с цел да се порадваме на родната мъжка красота, този факт няма да ни обезпокои.

Сами Хоссни

2360696

Форматът Фермата успява да разкрие някои скрити скъпоценни камъни. Сами Хоссни определено накара дамите да се загледат по-задълбочено в предаването. Невероятното му тяло, придружено с пленителна усмивка няма как да ни остави равнодушни. А уменията му в кухнята ни карат да се размечтаем съвсем.

Башар Рахал

2360693

Отново вдигаме възрастовата граница, но не без основание, защото Башар Рахал е пленил толкова женски сърца на родна територия, както и в чужбина, колкото дори не можем да си представим. Определението "мъжкар" идеално описва актьора изкусител, а многото му таланти допринасят за неговия вдъхновяващ образ.

Меди

2360691

Излизаме от телевизията и киното и влизаме в съвсем различен жанр. Потапяме се в света на попфолка, където ни чака Меди, който съвсем наскоро разби много женски сърца след като обяви, че има жена до себе си. Но спокойно дами, вече е свободен и можем да помечтаем, че тренираното му тяло и ангелски глас ще озарят екраните ни от догодина в Ергенът 2.

Александър Сано

2360695

Като говорим за музика, Сано ни изненада и впечатли с още един свой талант, а именно пеенето. Пленител на женски сърца още от "Под прикритие" с ролята си на лошо момче, Косъма чудесно би се вписал в ролята на изкусител за дамите.

Ники Михайлов

95937f0b-4983-e6fe-37ea-ebc74901c9d5

Замесен в множество скандали и забележете - винаги свързани със секси мадами! Обяснението защо присъства в нашата класация е много просто и то е неустоимият чар на Михайлов и въздействието му върху жените.

Ще завършим и с малко слухове, които достигнаха до нас!

Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, има вероятност да се окаже новият ерген.

2360697

Хубавецът е с български корени, роден в Шумен през 1987 година. Илхан нашумя в южната ни съседка със сериала "Любов, логика, отмъщение", който и в момента е най-гледаният.

Освен Илхан Шен и други известни българи също ще премерят сили за участие в предаването. Интерес да участват в новия сезон на "Ергенът" според източници са заявили фолк певецът Меди, както и Петър Петров, един от участниците във "Фермата", който е пилот.

2360698

Сърцето на Петър е свободно, след като в предаването си падна по актрисата Даяна Ханджиева, с която извън шоуто така и не станаха близки. Други интересни кандидати за участие са волейболен национал, популярен български актьор и двама българи посочени от класацията на Форбс за най-влиятелните хора под 30 години.

#мъже #Ергенът 2 #Меди #Вергов #Иво Аръков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »