СНИМКИ Националът Йомов и Ариа (Мария Цветкова) увъртат, но пред полицията признали, че са били на кървавата стрелба

СНИМКИ Националът Йомов и Ариа (Мария Цветкова) увъртат, но пред полицията признали, че са били на кървавата стрелба
A A+ A++ A

Звездата на ЦСКА Георги Йомов е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на клуба, съобщава "24 часа".

Националът на България разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава се е обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял. Няма представа къде са брат му и баща му.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен.

Разпитани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

В момента в дома на Йомов текат претърсвания и изземвания. Полицията е отцепила района. Търсят се поемни лица, които да участват в процесуално следствените действия.

Самият Йомов използва Instagram, за да напише: „Всичко, което излезе тази вечер по сайтове и медии няма нищо общо с истината. И нямам нищо общо!!!“

Дали Георги Йомов ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.

Фолк певицата и бивша плеймейтка - Мария Цветкова, известна с псевдонима Ариа, категорично отрече участието си в снощната престрелка на "Околовръстното шосе". Тя е бивша жена на единия от милиардерите от Свети Влас - братя Диневи - Динко.

#Георги Йомов #Ариа #Мария Цветкова #стрелба #Динко Динев #братя Диневи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори