ВИДЕО Изчадия от ада! Руски войници застрелват двама цивилни в гръб, първо им искат цигари

ВИДЕО Изчадия от ада! Руски войници застрелват двама цивилни в гръб, първо им искат цигари
A A+ A++ A

Ужасяващо видео пусна CNN от случващото се в Украйна. На него съвсем ясно се вижда как двама руски войници застрелват двама украински работници в завод в покрайнините на Киев. И то най-вероломно - в гръб. Секунди преди това извергите привикват невинните хора и им искат цигари. След като черпят руснаците с папироси, служителите в предприятието спокойно се оттеглят към работните си места, а в този момент получават куршуми в гръб. Свличат се на земята, а руснаците си тръгват, явно доволни от поредната изродия, която са извършили срещу цивилни. 

Интересното е, че в края на видеото един от застреляните граждани, по чудо, олюлявайки се става и отива да потърси медицинска помощ, но по-късно не оцелява и загива от раните си. Другият е убит на място.

Подобни случки са ежедневие в окупираните от руските части територии на Украйна. Това са нагледни примери за военни престъпления, сведения, за които отдавна се събират от международни организации.

Клип с убийствата и коментар към него пусна едно от момчетата, които бяха репресирани от родната полиция по време на протестите срещу кабинета на Борисов преди 2 лета - Димитър Пецов.

#война #цивилни #военни престъпления #Украйна #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"