Ето кои цветове привличат парите като магнит

Ето кои цветове привличат парите като магнит
A A+ A++ A

Можете да привлечете енергия от пари, не само с помощта на конспирации, ритуали и амулети, но и благодарение на добре подбраните цветове. Разберете, кои нюанси ще ви помогнат да се справите с финансовите затруднения и намерете път към благосъстоянието.

Открийте своя път към просперитет, като изберете подходящия портфейл, дрехи и дори сянка на тапет за своя дом. Експерти по интериорен дизайн ви предлагат да намерите, кой цвят ще привлече изобилието от пари, така че финансовите проблеми да останат в миналото.

Всеки ден от седмицата е свързан с определени цветове и може да се използва при избора на дрехи и аксесоари. Носейки например тюркоазена рокля, в събота една дама може да увеличи шансовете си да спечели от лотарията или да направи добра сделка.

 

Какво още трябва да знаете за цветовете, които привличат пари, научете по дни от седмицата:

Понеделник

На този ден късметът и финансовото благополучие могат да са привлечени благодарение на сребърни, опалови и перлени нюанси.

Вторник

Цветове, които привличат пари са: лилаво, бордо, ярко оранжево.

Сряда

Нюанси на зелено и пурпурно ще помогнат за привличането на богатство в средата на седмицата.

Четвъртък

Нюанси на жълто ще ви помогнат да не останете без късмет. Цветовата гама изобилства от богато тъмно до почти прозрачно.

Петък

На този ден богатството ще е привлечено от нюанси на синьо, розово и лимон.

Събота

Може да се справите с материалните трудности в събота, благодарение на тюркоазените, кафявите и сивите опушени нюанси.

Неделя

Последният ден от седмицата ще донесе късмет, ако изберете златни и теракотни нюанси в дрехите си или вземете аксесоари в тези цветове.

Според древните китайски учения, цветовете се подбират, според елементите. Благодарение на това всеки ще може да забрави за финансовите проблеми.

Изпускане на огън: нюанси на сребро, бяло, злато.

Освобождаване на Земята: нюанси на синьо, лилаво, розово.

Изпускане на вода: нюанси на оранжево и червено.

Освобождаване на дърво: нюанси на зелено, теракота.

Метално освобождаване: нюанси на синьо.

Може също така да изберете цвят, благодарение на нумерологичното изчисление. За да направите това, съберете всички цифри от датата на раждането си. Например: 10/05/1989 = 5 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9 = 33 = 3 + 3 = 6. Такова просто изчисление ще ви помогне да намерите правилния цвят, който привлича късмет и пари.

1: нюанси на злато.

2: нюанси на зелено, бяло.

3: нюанси на розово, синьо.

 

4: тъмно синьо, сребристо.

5: бяло, сребро и злато.

6: розово, ярко-зелено.

7: люлякови нюанси, бяло.

8: тюркоазени нюанси, черно, тъмно синьо.

9: алени нюанси.

Добре подбраният цвят в интериора на собствения ви дом ще ви помогне да спестите и да увеличите финансите. За да отидат паричните потоци направо в къщата, си струва да обърнете внимание на цветовете и тоналностите, благодарение, на които паричната енергия няма да се изгуби.

Тюркоазът е магнит за привличане на финанси

Ярък акцент от него, в къщата ще ви помогне да запазите и увеличите спестяванията, както и да спестите от непланирани разходи.

Люлак, виолет, лилаво

В интериора на дома си струва да се съсредоточите, върху люляка, особено върху светлите му нюанси. Декоративните възглавници, картина или друг предмет ще помогнат за привличането на пари и ще добавят хармония. Този цвят е най-добре да се използва в спалнята, за да привлече не само финансово благополучие, но и лично щастие.

Сивото е идеално за работна зона или учене

Светлите му нюанси настройват за работа и помагат да се съсредоточите, върху финансовите въпроси.

С цвят на шам фъстък

Цветът на шам фъстък също ще помогне за привличане на богатство и просперитет в дома. Благородната сянка е необходима за тези, които не могат да се концентрират и са постоянно подложени на стрес.

Бежов цвят

Цветът бежов има положителен ефект, върху хората и също така помага за привличането на пари. Може да се използва във фоайето на входа, така че финансите да не отминават дома ви.

Цвят на портфейл за привличане на паричния поток

Портфейлът може да е не само хранилище на спечелени пари, но и талисман, който привлича финансово благосъстояние. За да стане това, обаче, трябва сами да изберете портфейл и така да изключите изтичането на парична енергия.

Черният портфейл

Той ще ви помогне да се отървете от финансови затруднения. Този цвят ви позволява да се съсредоточите, върху работата и да не пропуснете печеливши проекти.

Червен портфейл

Червеният цвят на портфейла привлича късмет и успех. Той позволява на собственика си да се чувства уверен и да излъчва позитиви. Благодарение на този цвят парите няма да свършат.

Бял портфейл

Той насърчава интелигентни спестявания. Такива портфейли са подходящи за тези, които знаят слабостите на пазаруването и непланираните разходи.

Портфейл в златен или сребърен цвят

Златните и сребърните нюанси на портфейла привличат богатство, особено ако поставите в тях талисман, който привлича парите.

Портмоне в зелено

Зеленото смятано за най-добрият цвят за привличане на пари. Все пак, едни от най-известните валути са в зелен цвят. Този цвят не ви позволява да харчите твърде много, а също така предпазва от кражба и загуба.

 Снимка: Pixabay

#пари #привличане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »