Костадин Костадинов: Опасни за България са апатията и отровните гъби-двойници

Костадин Костадинов: Опасни за България са апатията и отровните гъби-двойници
A A+ A++ A

Апатията на хората е основното, с което работи пропагандната машина. Тридесет и две години чрез управляващите ни марионетни правителства народът ни е убиван, а страната ни унищожавана. Това коментира лидерът на "Възраждане" в отворено писмо до медиите.

Най-мощното оръжие за това е апатията, постигана чрез внушението, че от българския народ нищо не зависи.

Две години и половина „Възраждане“ се бори срещу тази апатия. В началото бяхме сами, постепенно гражданското общество започна да се пробужда и все повече хора да застават до нас, припознавайки ни като инструмент в ръцете на българския народ, като модерно национално-освободително движение, което няма аналог, защото е на българи и създадено от българи, обединени от каузата – България, счита Костадинов.

С пробуждането на народа беше активиран и друг механизъм на влияние, внедрен в обществото ни чрез фейсбук-активисти и общественици, зад които отново се крият чужди и най-често американски капитали. Представяни като граждански активисти, те все повече и все по-активно внушаваха на българина, използвайки разочарованието му от политиците на прехода, твърдението „Без партии и без политици!“.

С времето ние, българите, сами се убедихме, че няма граждански проблем, който да има гражданско решение. Проблемите ни са политически, те са причинени от лоши политически решения, от политиците на прехода, които изградиха пропаст между себе си и българския народ. Ето защо с политиката е нужно да се занимава всеки един българин, защото ако ние се откажем от нея, идват да ни управляват чужди граждани, които защитават чужди национални интереси и най-често гледат отстранено на нашите проблеми. За решението на проблемите ни е нужно ново национално-отговорно правителство, което да поеме политическата отговорност и да изведе България от спиралата от кризи.

Дали това ще стане, зависи само от българския народ и от това дали се е научил да разпознава политическите проекти, които като отровни гъби изникват точно преди предстоящите предсрочни избори.

В последните десет дни бяха обявени три нови политически проекта, а два от тях и учредени. Започнаха да се завръщат на политическата сцена хора, които въведоха частните съдебни изпълнители в българската съдебна система, бивши министри, взимали пагубни решения в изминали правителства. Част от тях помним с действия като въвеждането на зеления сертификат и фразата „България е НАТО и НАТО е България“, но за решенията на други българският народ отдавна е забравил или изобщо не е разбрал заради пропагандата „Без партии и без политици“. Завръщат се като много компетентни гости в телевизионните студиа тези, които само преди месеци подписаха неизгодна сделка, в която платихме милиони за чертежи на американски самолети, тези, които продаваха български паспорти на чужди граждани. Предстоят и още проекти, които американските ни господари ще опитат да издигнат от естествената гражданска енергия. По начина, по който изникна едно „отровно трио“, и те ще опитат да изникнат като „отровни гъби двойници" на „Възраждане".

Ето защо ние от „Възраждане“ няма да подкрепим нито един протест, в който организаторите не са ясно заявени. Няма да подкрепим протест, който изисква нашето знаме, което е национален символ за много българи, да не се вижда или да не присъстваме със символите си. Резултатът от подобни протести е или изникването на пореден американски проект или разсейване на обществената енергия в безопасно направление за статуквото, ръководено като марионетка от американските господари на страната ни.

„Възраждане“ получи доверието на българите не с думи, а с дела, и няма да заблуди това доверие, насочвайки го към финансирани отвън проекти. Като единствената политическа организация, която вече осем години стои с ясно изразена пробългарска политическа позиция, ние имаме отговорност да спрем заблудите и разпиляването на обществената енергия, да противодействаме с всички сили и средства на агресивната чужда пропаганда.

„Възраждане“ има структури, а всеки техен ръководител, за да стане такъв, е получил одобрението на своите сподвижници, които са го наблюдавали отблизо в продължение на дълго време и са признали неговата последователност, компетентност и отдаденост на каузата. Нищо такова не се е случвало с "неформалните граждански организации", те често са инкубатор за подмяна добре маскирана като „промяна“.

Призоваваме всички българи, с които превърнахме „Възраждане“ в модерно национално-освободително движение, което е инструмент в ръцете на народа, за да постигаме българския идеал за просперираща и благоденстваща България, да бъдат будни и да продължават да пробуждат. Да помогнем заедно на все повече българи да разпознават механизмите на влияние, използвани от пропагандната машина.

„Възраждане“ е единствената заплаха за статуквото и задкулисието, което го води. Ще бъде вложен огромен финансов ресурс от чужди капитали, за да бъдат представени новоизникнали или добре реанимирани стари проекти като възможност за „възход“, за „развитие“, „за изправяне‘ на България, посочва лидерът на политическата група.

В медийните студиа ще виждате добре изглеждащи лица, някои от тях популярни, но бъдете будни и търсете делата, а не думите. От българския народ зависи да сложи край на заблудите и да извърви пътя към свободата под знамето на „Възраждане“.

Протест под знамето на Възраждане е гаранция, че зад него не стоят чужди интереси, чужди капитали и отровни гъби“ – политически проекти с чуждо финансиране, пише още Костадин Костадинов. 

#Костадин Костадинов #Възраждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »