Това ли са потенциалните победителки в "Ергенът"?

Това ли са потенциалните победителки в "Ергенът"?
A A+ A++ A

В "Ергенът" останаха по-малко от половината участнички и вече имаме още по-ясна представа кои са любимките на Виктор. Момичетата, които не заявиха себе си категорично започнаха да отдадат една по една и кръгът все повече се стеснява. Следващата отпаднала ще бъде от "титулярките" и ние самите се вълнуваме да разберем какво следва от тук нататък.

Но сега няма да си говорим за отпадналите дами, колкото и симпатични да ни бяха някои от тях. Ще се опитаме да разгледаме отношенията на Виктор с трите фаворитки (според нас) и да се питаме да разберем коя ли би била неговата избраница накрая на шоуто. А кои са трите фаворитки? По наше скромно мнение Виктор има най-голям интерес към Алесандра, Виктория и Марта и сме почти убедени, че на финала ще го видим с една от трите. Но нека да започваме!

Марта

Марта е една от участничките, които ни впечатли с това, че е естествена и не създава излишни драми и напрежение сред останалите участнички. Тя изглежда и най-уравновесена и и може би дори нормална в сравнение с останалите. Виктор ясно вижда точно тези нейни предимства и това се отразява и в разговорите им. Виктор изглежда най-спокоен, когато разговаря именно с нея.

2357713

От друга страна за Марта все ще е трудно е да избяга от миналото и сподели пред самия Виктор, че все още се чувства емоционално свързана с бившия си партньор. Самата тя доскоро спазваше известна дистанция в комуникацията си ергена, но през последните епизоди наблюдаваме все по-голямо желание от нейна страна да се сближи с него.

Дали го харесва наистина или по-скоро се опитва да докаже на себе си, че е готов да загърби миналото, макар още да не е сигурна в това?

Каквато и да се върти в главата ѝ, именно Марта е нашата фаворитка и се надяваме тя да получи последната роза! Стига тя да го иска, разбира се!

Виктория

Вики е изявен лидер, което се забеляза ще в самото начало. Тя обича да говори и същевременно да разпитва. Виктор определено я харесва и това си личи по усмивката и блясъка в очите му, когато разговаря с нея.

Но в един от последните епизоди Виктория създаде конфликтна среда, в която Виктор не пожела да участва, но тя сякаш не се "усети" навреме и продължи да налива масло в огъня. В стремежа си бъде провокативна, тя прекрачи граници, които не трябваше да надминава.

Това плетене на интриги между участничките отблъсна Виктор и той категрично заявви, че не жалае да става част от нейните игрички. Вики отнесе известно количество негативи, но пък изглежда на Виктор бързо му мина и пожела отново да остане насаме с нея (неведнъж), за да изяснят ситуацията. Това за пореден път доказа, че тя е една от любимките му и той не се притеснява да ѝ даде втори шанс.

2357710

Но какви са истинските намерения на Капитонова? Преди всичко трябва да отбележим, че Вики обича предизвкателствата и съревнованията, а още повече обича да ги печели. Един от нейните основни стремежи е да бъде център на вниманието и да трупа популярност. Дали нейната цел в предаването наистина е Виктор или просто е поставила победата на пиедестал и няма да се спре пред нищо, за да я получи? Острани изглежда, че за нея Виктор е просто един трофей, който няма нищо общо с любовта. Друга подробност е, че той не е съвсем неин тип мъж, тъй като тя неведнъж е споделяла, че предпочита по-възрастни мъже и с по-голяма финансова стабилност.

Дали Виктор осъзнава тези обастоятелства и ще повлияят ли те на избора му?

Александра

Може би най-конфликтната личност в цялото предаване е именно Алекс, но изглежда, че отвъд скандалите и премеждията се крие и на-любимата участничка на Виктор. Александра определено се откроява с енергията, която излъчва.

Още в първия епизод, когато я видяхме с онази разкошна златна рокля и ярките червени устни нейниятт образ се загнезди в съзнанието ни. Тя бе участничката, която ни направи най-силно впечатление още тогава, докато останалите някак минаха между другото. Нещо вълшебно се случи между нея и Виктор на червения килим онази вечер и едва ли сме единствените, които са го забелязали. Някак самите ние почувствахме, че това е жената, още преди да сме били наясно как ще се развият отношенията им занапред.

2357712

Какво е почувствал Виктор тогава не знаем, но към настоящия момент тя е жената, която той обсипва с най-много внимание и подаръци. Доказателство за отдадеността му към нея бяха и трите рози, които тя получи наведнъж в един от последните епизоди. Виктор не просто не иска Александра да си ходи, но го демонстрира открито пред всички.

Самата Алекс се държи все по-открито с него като споделя повече, целува го спонтанно и всяка следваща среща минава все по-гладко от предходните. Това, което Виктор харесва в нея е, че е интелигентна и зряла жена и с нея разговорите могат да преминават на много по-високо ниво.

Дали пък победата вече не е ясна?

#Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"