Гуркова заби нов „диамантен крал“

Гуркова заби нов „диамантен крал“
A A+ A++ A

Придружена от мъж, за когото се твърди, че е "диамантен крал", се показа на наградите "Стоян Камбарев" Наталия Гуркова. Малко преди нея на събитието се появиха и Росен и Десислава Плевнелиеви, които дойдоха хванати за ръцете като влюбени тийнейджъри.

Церемонията по връчването на годишните награди на фондация "Стоян Камбарев" и тази година се превърна в топсъбитието на месеца. Отдавна не бяхме виждали толкова арт и шоу звезди на едно място, при това - не само български, смесени с момичета от модните подиуми, видни бизнесмени, висши БГ политици и чужди дипломати в един минипарад в стил "от кутюр".

Виновница за бляскавата светска суматоха бе актрисата Деси Тенекеджиева, вдовица на режисьора Стоян Камбарев. От Лондон, където живее почти целогодишно, тя доведе специално за феерията светила на съвременния британски кинобизнес. На сцената Тенекеджиева демонстрираше особена близост с британския боксьор, актьор и продуцент Гари Стрейч, но дали това бе оптична измама от светлинната вакханалия, или между двамата има и нещо по така, остана тайна до завесата на шоуто.

На гала вечеринката с ефирна рокля във флорални мотиви грейна и бившата Мис България Наталия Гуркова. Тя отдавна не живее в България, но след убийството на съпруга си е започнала да прескача инкогнито до родината. Сякаш в доказателство на крилатата фраза, че "момичетата обичат диаманти", красавицата без възраст бе придружавана от тъмнокож кавалер, за когото се твърди, че е търговец на скъпоценни камъни. И като по поръчка в тазгодишните кубчета за наградените е вграден и един малък черен диамант, разкри конферансието на ВИП партито Ники Кънчев.

"Сега съм за по-дълго време в България. Дойдох специално заради Деси, защото е моя приятелка. Започвам нов проект тук, но още не мога да ви споделя подробности", каза за "България Днес" Наталия Гуркова.

Особено лъскава, като всяка година по това време, бе и групата на бившите държавни глави. При Росен Плевнелиев това се дължеше не само на ултраелегантния костюм, но и на присъствието на половинката му Деси Банова, избрала за хай събитието прилепнала по тялото рокля в златисто и черно. Близо половин час преди старта на церемонията двойката води оживена беседа с Марта Вачкова, която не пропусна да подкачи Деси Тенекеджиева за огромното й деколте.

Росен Плевнелиев единствен спомена Украйна и войната в поздравлението си към наградените младежи. За вестника той каза само: "О, това беше едно от най-невероятните преживявания в живота ми!", когато му припомнихме визитата на тогавашния президент на Украйна Петро Порошенко у нас през лятото на 2016 г. 

Без съпругата си уважи ВИП тържеството и друг БГ президент - Петър Стоянов, почетен председател на фондация "Стоян Камбарев". Стоянов поздрави специално Стефан Мавродиев, който изпълнява главната роля в късометражния филм "Старецът на телефона" на младия режисьор Орлин Менкаджиев, който грабна първата награда в категория "Кино".

"Искам да поздравя Стефан Мавродиев, защото е голям актьор и защото е единственият човек в тази зала, завършил гимназия преди мен", пусна остроумие от сцената Петър Стоянов.

До финала обаче погледите и на дамите, и на представителите на силния пол бяха приковани към 19-годишната Емона Георгиева, получила първата награда в категория "Танц". В наситеножълт гащеризон, подчертаващ балетната й фигура, момичето получи кубчето с черния диамант от ръцете на столичния кмет Йорданка Фандъкова заедно с поканата да постави свой танцов спектакъл в новото арт средище на София "Топлоцентрала".

Никой от бляскавите гости обаче не успя да засенчи поп звездата Миро, лъщящ на километри със сакото си от сребристосива материя.

Снимка: Пламен Кодров/България Днес

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"