Новолунното слънчево затъмнение на 30-и: Какво да очаква всяка зодия

Новолунното слънчево затъмнение на 30-и: Какво да очаква всяка зодия
A A+ A++ A

Сезонът на затъмненията отново е пред нас. Първите две затъмнения през 2022 г. се случват в знаците Телец и Скорпион съответно на 30 април и 16 май. Тези два знака действат като сигнал за промени в стабилността, тайните, парите и психиката. Подгответе се да навлезете в дълбочина и да бъдете трансформирани от тези промени.

На 30 април предстои новолунно слънчево затъмнение, което ще разтърси света ни, а като второ новолуние, което ще се случи този месец, то е и Черна луна. Затъмненията обикновено водят до съдбоносни изпитания в живота ни и това не е изключение.

Това затъмнение се случва в земния знак Телец, който поставя акцент върху парите, удоволствията и цялостното ни усещане за стойност и себевъзприемане. С тази трудолюбива и целеустремена енергия начело може да изпитаме внезапни промени, когато става въпрос за зоната ни на комфорт, или да получим неочаквани възможности, които могат да повлияят на доходите ни. Това може да изисква от нас да излезем извън границите на удобното, но всички предизвикателства, свързани със затъмнението, в крайна сметка ще ни помогнат да израснем.

Неизбежните обрати, катализирани от това слънчево затъмнение, може да се окажат още по-изненадващи от обикновено, тъй като Слънцето и Луната ще бъдат в съвпад с ексцентричната планета Уран, което добавя допълнителен елемент на непредсказуемост. Затъмнението ще се свърже и с мотивиращата планета Марс, което ще ни даде огнена мощ и енергиен заряд, които ще ни помогнат да се ориентираме в чувствата си. Същевременно мечтаното подреждане между късметлийския Юпитер, романтичната Венера и мистериозния Нептун в Риби има потенциал да постави ново начало в интимните ни взаимоотношения.

Готови ли сте за хороскопа си за новолунието? Ето как ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Овен

Изглежда, че ви предстои прилив от пари, както и някои внезапни възможности за увеличаване на доходите ви може да се появят на преден план. Нови ресурси стават достъпни за вас, така че преценете възможностите си и да намирате нови начини да увеличите богатството си. Възможностите се появяват навсякъде около вас.

Телец

Тъй като затъмнението се случва в родния ви знак, можете да вярвате, че то ще ви връхлети с огромна промяна, личностно и дълбоко духовно изравняване. Постепенно намирате своя път, като същевременно се свързвате с истинската си същност, и непознати досега аспекти от личността ви излизат наяве. Позволете си да разширите границите на зоната си на комфорт.

Близнаци

По време на това затъмнение в психиката ви се задейства сериозна работа зад кулисите, Близнаци, така че е важно да забавите темпото си и да направите място за това рестартиране на духовната ви система. Успокойте се и прекарайте известно време насаме, за да можете напълно да усвоите уроците, които това лунно време се опитва да ви предаде.

Рак

Динамиката в отношенията ви и социалните ви контакти се променя с бързи темпове, така че бъдете стабилни на фона на тези промени. Макар че пословичната ви сантименталност на воден знак може да ви затрудни да се откажете от отношенията, с които сте свикнали, това затъмнение може да донесе вдъхновяващи нови приятелства и връзки в живота ви, които са много по-добре съгласувани с вашите по-големи надежди и виждания. Отворете сърцето си за тях.

Лъв

Кариерата и репутацията ви са повод за гордост, но това затъмнение е тук, за да разтърси нещата. Възможно е внезапни възможности в професионалния ви живот да се появят изневиделица, което ще ви принуди да преосмислите плановете си и евентуално да излезете извън зоната си на комфорт в работата. Не е проблем да се отклоните от общия си план, ако Вселената ви предложи по-добра оферта.

Дева

Не търсете удобното и лесното в живота, защото това затъмнение е тук, за да внесе ново чувство на авантюризъм в живота ви. Кажете "да" на възможностите да научите нови неща и да разширите хоризонтите си, дори ако стремежът ви не изглежда практичен или целенасочен. Понякога самото вълнение е достатъчна причина да се заемете с нещо.

Везни

Везни, емоционалното течение в живота ви сега се променя, така че може да направите някои важни открития, свързани със сърцевината на взаимоотношенията ви. Останете здраво стъпили на земята, като се съсредоточите върху истината и не си затваряте очите за проблемите, които се проявяват. Възможно е дори да получите неочаквано извинение или някой да ви изплати дълг, който да затвори стари рани.

Скорпион

Навлизате в период на огромен растеж и еволюция, Скорпиони, тъй като затъмнението в противоположния ви знак Телец ще постави мощно ново начало в близките ви взаимоотношения. Възможно е да се свържете с нов важен човек или да получите внезапна яснота по отношение на това с кого искате да се обвържете. Така или иначе, енергията, която бушува в сектора на партньорствата ви, ще донесе нещо неочаквано. Тези от вас, чийто асцендент е в Скорпион, очаквайте любов, творчество и удоволствие.

Стрелец

Под влиянието на това новолунно затъмнение ежедневието ви се променя, Стрелци, така че очаквайте отговорностите и натоварването ви да се променят. Възможно е да ви попадне изненадващ проект, който да изисква от вас да коригирате графика си, за да му отделите място, или да направите пробив по отношение на продуктивността си. За щастие, разполагате с мотивацията, от която се нуждаете, за да останете на гребена на вълната.

Козирог

Това затъмнение запраща неочаквана светкавица към творчество и вдъхновение в живота ви, така че насочете тази електрическа сила към нещо, което искате да изразите. Вашите страсти и това, което ви носи удоволствие, заслужават също толкова внимание, колкото и професионалните ви цели, така че използвайте този вълнуващ прилив на енергия, за да подхраните вътрешното си дете и да се забавлявате.

Водолей

Тъй като това затъмнение се случва във вашия чувствителен четвърти дом на семейството и основите, очаквайте да настъпят някои дълбоки и емоционални промени. Възможно е сега да се появят разкрития, свързани със семейството или дома ви, или да бъдете подтикнати да се наложи да започнете да заздравите някои рани от миналото си. Доверете се на процеса и се изправете пред страховете си.

Риби

Благодарение на стелиума в Риби, вие се намирате в средата на период на дълбоко духовно израстване и магична енергия. И това затъмнение ще ви помогне да се свържете по-пълноценно със света около вас. Навсякъде, където се обърнете, се зараждат нови социални връзки и идеи, които ви предлагат възможност да се хармонизирате със заобикалящата ви среда. Дръжте очите, ума и сърцето си отворени за промените.

Източник: Една.бг

Снимка: Zensovet.ru

#лунно затъмнение #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"