Човек се самоуби на релсите на метрото

Човек се самоуби на релсите на метрото
Властите са категорични, че става въпрос за самоубийство. Все още трупът на човека лежи под мотрисата, която го е блъснала. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Човек се самоуби на метростанция „Ломско шосе” малко преди 18:00 часа в четвъртък, след като се хвърли на релсите пред преминаваща мотриса.

Властите са категорични, че става въпрос за самоубийство. Все още трупът на човека лежи под мотрисата, която го е блъснала.

На станция „Сердика II” малко след 18:00 часа беше съобщено, че няма да има мотриси 3-4 часа, но друго обяснение на чакащите в този пиков час граждани не беше дадено, предаде БГНЕС.

От МВР уточняват, че малко преди 18:00 часа човек се е хвърлил на релсите на метростанцията „Ломско шосе" и затова няма да има метро, докато не приключи огледът на мястото на инцидента.

На метростанция „Сердика" на изхода и входа за втория лъч на метродиаметъра хората се връщат, защото им обясняват, че метрото не работи.

Тези, които вече са били слезли долу в станцията също са чули указанията, че линията и в двете посоки не работи.

Няма масово струпване на хора пред входа и изхода на метростанция „Сердика". Главният дежурен диспечер от Центъра за градска мобилност в София каза за БГНЕС, че е възникнал проблем между метростанциите „Обеля" и „Сливница" и там не могат да подсигурят метро.

Във връзка с инцидент в метрото е преустановено движението на влаковете в участъка от Обеля – Ломско шосе, съобщиха пък от общината.

В останалите участъци движението се осъществява. Полицията работи по случая.

#МВР #Сердика #Ломско шосе #метро #самоубийство #Центъра за градска мобилност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »