Даниел Петканов се оплака от присадената коса: Пак съм плешив!

Даниел Петканов се оплака от присадената коса: Пак съм плешив!
A A+ A++ A

Даниел Петканов си присади коса преди около две години, но темето му и до днес е полуолисяло. Лудия репортер призна, че изобщо не е доволен от интервенцията, която направи в клиника в Истанбул. „Не съм доволен. Има сериозно разминаване между очакванията ми и крайния резултат. Бих си присадил пак, но в друга клиника” – заяви бившият на Александра Богданска.

С това си изказване Даниел си направи устата, че е отворен към нови предложения от други клиники, които да рекламира срещу ново изкуствено теме. Разбира се, бившият тв репортер не би платил за да се сдобие с коса, но би се съгласил ако е на бартер. Петканов си „посади” 4100 корена дни преди локдауна през 2020 г. Бившето протеже на Милен Цветков твърди, че е платил 1400 евро за процедурата, но последователите му се съмняват да се е охарчил дори и с лев. Той е свикнал всичко да му е на бартер срещу реклама или срещу солиден хонорар. Към днешна дата разлика в прическата на Лудия репортер почти няма и темето му все така прозира под рядкото му окосмяване. Петканов казва, че е спазвал всички инструкции на лекарите – пиел подходящи витамини, използвал специален шампоан и третирал внимателно деликатната зона на главата си, но уви – всичко това не довело до нужните резултати. За съжаление, Даниел не успя да сбъдне мечтата си и да се види с буйна грива като в младежките си години, но не се отчайва, защото очаква нови свежи предложения за процедура по присаждане.

Приятелят на покойния Милен Цветков съветва всички, които обмислят присаждане на коса,  да проучат внимателно нещата и да не бързат да се доверяват. „А какво да правят тези, които отидоха в клиниката, която рекламираше ти?” – питат го последователи, но няма отговор.

Който се прецакал, прецакал. На последователите на Петканов направи впечатление и че той изглежда доста остарял и погрознял. „Никога не е бил красавец, но имаше някакъв чар. Сега прилича на чичка. Косата му има комичен вид, вместо да си оправи зъбите, той си оперира носа, пълен потрес” – цъкат с езика потресени от вида на Дани, пише "Уикенд".

Припомняме, че Петканов се е подлагал на всевъзможни разкрасителни интервенции. Освен присадената коса, той има изпъване на бръчките на лицето, ринопластика на носа и имплант в брадичката. Това са му корекциите само до 35-годишна възраст.

 

#Даниел Петканов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »