Непобедимият Тайсън Фюри нокаутира със зловещ ъперкът Уайт в последния си мач ВИДЕО

Непобедимият Тайсън Фюри нокаутира със зловещ ъперкът Уайт в последния си мач ВИДЕО
A A+ A++ A

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри успя да защити пояса си от WBC, след като победи Дилиън Уайт на галавачерта на „Уембли“ в Лондон пред рекордните 94 000 зрители. Циганския крал надделя с технически нокаут в шестия рунд. Преди срещата Фюри обяви, че това ще е последния мач в кариерата му, като за пореден път се доказа като един от най-великите боксьори в тежка категория в историята. След срещата Циганския крал също заяви, че е обещал на прекрасната си съпруга това да бъде последният му двубой.

В първия рунд двамата започнаха с опознаване, като пускаха повече предна ръка. Фюри успя да нанесе десен прав, който не разклати Уайт. Циганският крал взе леко предимство, но бе изненадан от обратния гард на ямаеца.

Уайт отново обърна гарда в началото на втората част, като този път Фюри също смени предната си ръка. Двамата държаха дистанция, като шампионът върна нормалния гард. Фюри удари Уайт с ляв прав, последван от ляво кроше. Уайт търсеше удари в корема.

В третия рунд Фюри продължи да търси тялото и главата. Той намери претендента с няколко леви крошета. Уайт отговори с ъперкът в тялото. Фюри на няколко пъти пласира бързи лев-десен, но повечето пъти ударите попадаха в гарда и ръкавиците на Уайт.

В четвъртата част напрежението се покачи, след като шампионът нанесе мощен удар с дясното кроше в главата на съперника. Последва двоен ляв прав на Фюри. Това разклати Уайт, който не успяваше да скъси дистанцията. В края на частта полетя предмет от публиката. Рундът бе по-проблемен и продължи над 6 минути.

Фюри изглеждаше по-свеж в началото на петата част. Той използваше добре предната си ръка. Уайт опитваше да пласира силни удари, които не се получаваха. Уайт не успяваше да пласира бързи и силни удари и в един момент залитна. Фюри пускаше леки удари, последвани от един силен и точен. Фюри игра с ляв-десен и това изглеждаше достатъчно. Уайт изглеждаше твърде изморен и проблемите му само се влошаваха.

В шестия рунд Уайт се върна към двойните си леви прави в опит да се доближи до Фюри. Последва десен прав и клинч от Циганския крал. Той продължи да спазва тактическата си дисциплина от предишните рундове. С невероятен ъперкът Фюри събори Уайт. Първоначално той стана на 8, но така и не можа да запази равновесие и съдията сложи край на мача. По този начин Фюри отново бе краен победител.

#Тайсън Фюри #бокс #Нокаут

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"