Ново 20! ММА боец измами Анн-Джи

Ново 20! ММА боец измами Анн-Джи
A A+ A++ A

ММА боец измами певицата Анн-Джи, като й отмъкна с лекота хилядарка под предлог, че ще й уреди реклама в нета, ожали се пред „Телеграф“ самата тя.

Хубавицата се доверила на спортиста, тъй като го познавала отдавна. Двамата тренирали в една и съща зала и се движели в едно обкръжение. На мацката дори и през ум не й минавало, че е възможно момче, и то спортист, да прибегне до такава долна измама.

Певицата разказа“, че - меко казано, е възмутена и разочарована от поведението на ММА-еца. Изпълнителката получила предложение от спортиста Антонио Бушев, че той може да й помогне да развие рекламната кампания в нета. Момчето й обяснило, че има екип от хора, които много разбират от това, и така се договорили за конкретна сума, която певицата трябвало да преведе по банков път. Певицата не се усъмнила дори и когато Антонио й дал сметка на трето лице, за да преведе сумата. „Става дума за 1000 лв., аз съм събирала тези пари специално, за да ги инвестирам в рекламата, бяха предназначени за това, за мен това не са малко пари, за които да махна с лека ръка“, разказа пред „Телеграф“ Анн-Джи. “Много жалко, че в българския ММА влизат такива слаби, без капка мъжко достойнство момчета, от тях се очаква да държат на мъжката си дума, но нищо", добави още певицата.

#Анн-Джи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"