Митрофанова: Преоблечени с руски униформи украинци ще трепят мирни граждани в Одеса

Митрофанова: Преоблечени с руски униформи украинци ще трепят мирни граждани в Одеса
A A+ A++ A

Руското посолство у нас, оглавявано от скандалната Елеонора Митрофанова, публикува коментар във Фейсбук, в който твърди, че Украйна планира провокация в Одеската област. В съобщението от посолството посочват, че "в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители".

Ето какво пише още:

Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна.

Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.

С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.

Снимки и видео от тази акция с уж "безчинствата на руснаците" за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.

Подготвящата се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.

Предварително предупреждаваме страните от "цивилизования Запад" начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.

#посолство на Русия #Елеонора Митрофанова #Одеса #война #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »