Ужас! Емилия се върна на сцената, изглежда сякаш още не е родила (ФОТО)

Ужас! Емилия се върна на сцената, изглежда сякаш още не е родила (ФОТО)
A A+ A++ A

Фолк певицата Емилия, която роди преди два месеца, все още изглежда като бременна. Бившата на Коко Динев поднови кариерата си след почти година отсъствие, като преди дни бе първото й участие. Емилия се бе издокарала в къса сребриста рокля, крайно неподходяща за фигурата й в момента. „Уикенд” забеляза, че изпълнителката въобще не е успяла да отслабне след раждането на малката Жоржина.

На фотосите от последната й изява се вижда огромният й корем, който не може да бъде прикрит нито от широката й рокля, нито от тъмното осветление в заведението. „Последните 24 часа ме извадиха от ежедневието ми през последните 9 месеца. Липсваше ми енергията от участията! Много любов! Много емоции! Обичам ви!”, обясни се в любов на феновете си Емилия, малко след като се върна на сцената.

Припомняме, че на 10 февруари фолк звездата стана майка за трети път. Тя дари с дъщеричка мъжа си Жорж Башур. Това е първото им общо дете, като преди него изпълнителката от лекия жанр имаше два аборта от Башур. Първият път загуби бебето си след жестоката катастрофа, която претърпяха преди 4 години и в която загина синът на Жорж - Феди. Момчето пострада много тежко и издъхна няколко дни след инцидента на магистрала „Тракия”. Около година семейството бе в траур и изчакваше с правенето на наследници. После подновиха опитите за бебе, но Емилия не успя да износи плода и пометна. Тя има и няколко аборта по желание, които са от Коко Динев.

Все пак певицата от Гълъбово е успяла да зачене преди година и се оттегли от сцената малко след като разбра, че е бременна. През юли 2021 г. Емилия обяви, че временно слиза от сцената и се скри от публиката. Едва в началото на тази години блондинката се осмели да публикува снимка с корема си, като така оповести, че вече е в средата на осмия месец. По време на цялата си бременност 40-годишната фолк дива не се е ограничавала с храната и е мислела само как да роди здраво бебе, като не се е суетяла колко кила ще качи, издадоха от обкръжението й. Тя най-вероятно е родила със секцио и не кърми бебето, това са част от причините коремът й да не се прибере.

Тези дни младата майка промотира новото си парче „Единствено“, като във видеото показва завидна форма, но кадрите са заснети в първите месеци на бременност й и заради това фолкаджийката е толкова слаба на екран.

#Емилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »