Окончателно: Петканови се разведоха, ето кой какво взе

Окончателно: Петканови се разведоха, ето кой какво взе
A A+ A++ A

Александра и Даниел Петканови вече не са семейство и официално са разведени. Двамата са разтрогнали брака си преди дни. Ексемейството не иска да обявява публично развода си и смята да крие, докато не се разчуе, разкриха ни достоверни източници. Преди няколко дни водещият на „България търси талант“ сподели кадър пред съдебна зала и как чака реда си. Фотосът изчезна доста бързо, но явно точно тогава се е развела двойката.

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха дори и след като обявиха, че са в развод. Лудия репортер е инициаторът на раздялата, но моделката се е съгласила да се разведат по взаимно съгласие, двамата не са правили панаири в съда.

Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетение за земите си в село Рударци. Красавицата не е имала претенции към имота, но е взела апартамента в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома, и ще го хрехвърли на свое име.

Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство дори излезе на съботна разходка из столичния бул. „Витоша“, като явно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, макар и разведени.

#Алекс и Даниел Петканови #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници