ВИДЕО Карбовски се отказа от СЕМ, тръгва на война с либералите и педофилите

ВИДЕО Карбовски се отказа от СЕМ, тръгва на война с либералите и педофилите
A A+ A++ A

Мартин Карбовски се отказа от номинацията за Съвета за електронни медии. Във видеообръщение, публикувано тази сутрин в YouTube канала му Martin Karbowski, журналистът, който бе предложен за СЕМ, сподели, че от него чиновник не става.

„Тази работа не е за мен. Ако работим като чиновници, нашият екип няма да може да снима. Явно няма да получим и подкрепата, която очаквахме от Тошко Йорданов и от Слави Трифонов, но нека решението да е мое!“, сподели той.

„Целите, които си поставя един чиновник в СЕМ, едва ли ще мога да ти реализирам точно аз.  Тази нервност, която в момента се изсипва върху стария ви приятел Карбовски, ще бъде може би с години“, изтъкна журналистът.

„Хубав беше експериментът. Истината е много проста. Няма подкрепа“, призна той.

„Сравняват ме с Кузов, който аз съм разследвал, с Пеевски, а аз никога не съм бил на държавна работа. Тази битка с либералите няма да може да се проведе от чиновника, който трябва да се съобразява със законите, да си мълчи и да си трае. Не може“, подчерта Карбовски. 

„Войната с либералите не я започнахме ние, обаче ще я завършим“, добави той.

„Не знам дали виждате как свестните хора като Иво Сиромахов, като Ивайло Вълчев, не им понася много политиката. Такава интрига и гадост няма почти никъде. И аз съм свестен, но не много“, сподели журналистът.

„За мен е важно да кажа на Слави и Тошко, че няма да го направим това. Чиновник Карбовски трудно ще стане. Това прилича на пенсиониране, което силно и дълбоко ме притеснява“, добави той.

„Обвиненията, които получих бяха ... чудесно броене на пилците. Едно по едно ще ги опровергая, защото ми писна жълтата преса и либералите да твърдят, че съм съден за реч на омразата“, заяви Мартин Карбовски. 

„Човек се натоварва, спира да мечтае и се занимава с кретени, които щели да оправят държавата. Ние явно нищо не може да направим, защото не сме подходящи за поста“, добави той. 

„Могат да се съберат 100 човек на митинг срещу Карбовски. Това е исторически момент и искам да си го татуирам. Да се прави митинг срещу журналист, който може и да не е най-свестния, обаче е различен! Уж се бориха за правата на различните, а сега не им харесвам, защото съм имал друго мнение“, коментира телевизионният водещ.

Съвсем го забраниха другото мнение, добави той.

„С това отказвам да се занимавам. Това са еничари, които са дошли за малко на власт и ще направят всичко възможно да прецакат не една съдба. Не става въпрос за моята, която е простичка и сочи ясно накъде... Едва ли към СЕМ. Малко ми олекна“, сподели Карбовски. 

„Тази война ще продължи, защото е тотално безчестие. Хората, които гракнаха срещу мен, нямат и един-два дни трудов стаж. Тези, коти те наричат рубладжия и смятат, че едва ли не си подкупен, че като снимаш циганите, те ти плащат, са долари... Трябва да покажем кой участва в тази война и какво е вземал“, добави той.

„В София има една клика, която няма да разреши да се смени този режим. Той не е на Киро или на някой друг, а е неолиберален. Изключително грозно нещо това, а започна добре и ни даде малко свобода, но сега стана най-голямото гонение на вещици и на различните“, коментира поетът. 

„За да може да се работи, трябва да изляза от този екран и да вляза в другия, където хората те избират пряко и не зависиш от ужасяващата малка клика. Там има анонимници, които мислят, че свободата е техен патент. Те казват кое е правилно, а ние трябва да маршируваме и да козируваме“, добави той. 

„Не си заслужава. Няма как да се води така тази битка. Свободата иска съучастие, защото се превърна в престъпление, а хора, които като мен са разследвали педофили, сега ги сравняват с тях“, подчерта Карбовски. 

„Човек трябва да е свободен. Цял живот правя, каквото си искам, създавах си врагове с власт, а сега ми се предлага да работя за тях“, каза още той.

#Мартин Карбовски #СЕМ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »