Емануела замъкна новия си на морето в апратамент от Митко Динев

Емануела замъкна новия си на морето в апратамент от Митко Динев
A A+ A++ A

Емануела се похвали с нов мъж в социалните мрежи. Заведе го в Свети Влас и го настани в апартамента, който й е подарък от бившия – Димитър Динев, във времената, когато бяха двойка. Емануела е във възторг от романтичната вечеря с новия, за когото засега не дава подробности. Дори не му показва физиономията или пък части от нея. Вижда се, че двамата са пили червено вино и са се готвели за стабилна вечеря. Тя пусна кратък видеоклип от типа „стори“, който стои само 24 часа и след това като сапунен мехур се разтваря в интернет пространството.

Там с новия си държат ръцете. Фенове веднага съставиха и версии защо не го показва. Според една от тях, която звучи почти фантастично, певицата не искала да му виждат лицето в Свети Влас, за да не го бият.

Според друга това е само мимолетна забежка и не се очаква дълготрайно обвързване. Според трета няма нов, просто всичко е пропаганда и агитация да дразни бившия си Динев, който й остави апартамента заради сина им Митко.

Малко след като видеото с новия и цялата романтика около него изчезна от краткия показ, певицата си пусна друго стори, пише Телеграфа. На него пише: „Ако започнете да се откривате в песни на Емануела, значи се занимавате със селянин“. Явно фенка или просто почитателка на някои песни го е писала с философски разсъждения за живота. А Емануела ги споделя с устрем и съгласие, че няма лоша реклама и е по-добре в устата на хората, отколкото в краката им, пише Флагман.бг.

 

#нов мъж #Свети Влас #МОРЕ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »