Джизъса заби милионерска щерка, тя го заведе на Бали

Джизъса заби милионерска щерка, тя го заведе на Бали
A A+ A++ A

След раздялата със Златка Райкова бившият футболист Благой Георгиев - Джизъса се е покрил в чужбина. Той е избягал с актуалната си любовница на остров Бали и не възнамерявал скоро да се връща в България, издават запознати. Татуираният плейбой изчаквал напрежението да утихне преди отново да стъпи на родна земя, пише "Уикенд".

Георгиев е отпрашил за екзотичния остров с парите на новото си гадже. Двамата имали афера от няколко месеца, но чак сега Райкова научила за нея. Настоящата изгора на Благо била милионерска дъщеря, така че можела да си позволи да го издържа. Осведомени източници издават, че родителите на момичето въртели хотели във Велинград. С Джизъса се запознали по съседска линия – тя му била комшийка в София и веднага му хванала окото, а не след дълго я вкарал в леглото си.

Известно е, че Благой е разорен заради проблеми с хазарта. След като приключи спортната си кариера, той профука всичко и остана почти без пари. Рускинята Есмер Омерова също го ошушка стабилно при развода им. През последните години Златка беше човекът, който основно го издържаше – плеймейтката има онлайн бутик и развива рекламен бизнес в социалните мрежи. За "благодарност” Джизъса се хвана с поредната любовница и сега тя е поела разходите по престоя му на Бали.

За да не излезе прецакана от цялата ситуация, Райкова също си е намерила нов мъж. Тя излиза с 27-годишен арменец. Младокът не е известен в публичното пространство, но пък е много търсен сред плеймейтките. Преди да се залюби със Златка той е имал отношения с "колежката” й Моника Валериева. Говори се, че бил добре осигурен финансово и предпочитал гаджетата му да са тунинговани от главата до петите.

Едрогърдата блондинка вече дори не се старае да крия арменеца. Наскоро тя пусна няколко снимки, на които се натискат, очевидно с цел да дразни Джизъса, макар че той едва ли се интересува от нея в момента.

Близки до плеймейтката твърдят, че тя била бясна заради секс похожденията на Благо и скочила в леглото на първия срещнат само за да му отмъсти. Бившият спортист изглеждаше сякаш се е кротнал, но явно не е могъл да избяга от старите навици. Досега той е провалял всичките си връзки заради многобройните си изневери.

Джизъса има 4 деца от 3 различни жени –Давид и Йоана от гимнастичката Христина Витанова и Елай от рускинята Есемер Омерова. Най-малкият му син Благой –младши е едва на 2 години. "Добре че е малък и още не разбира. Благо се оказа пълен боклук!”, нареждала ядосаната плеймейтка. Връзката на Райкова и Георгиев започна много обещаващо през лятото на 2018 г. Тогава те обявиха, че са влюбени, а после участваха заедно в риалити шоуто "ВИП Брадър”, където демонстрираха чувствата си. Златка си беше повярвала, че може да го промени, но сметките й се оказаха криви.

Бившият футболист открай време сменя интимните партньорки като носни кърпи и за всяка следваща казва, че е "най-голямата му любов”. "Ангелите на Джизъса са толкова слаби, че изобщо не може да се въздържа, когато бъде привлечен от хубава жена. Нищо чудно и на новата да направи дете!”, коментират хора от обкръжението му.

Въпреки скандалния си личен живот, Благо се представя като набожен човек, който много държи на християнските ценности. Той има татуирани над 30 кръста по тялото си. Изрисувал е разпятия на всичките си пръсти, под китките, под лакътя, на гърдите, на гърба, на врата, на хълбока, на бедрата. На дясното му рамо е изобразен Исус Христос, а по ръцете му са изписани цитати от молитви. Оттам дойде и прякора му Джизъса. Плейбоят е споделял, че винаги в трудни моменти се моли. Вероятно и сега разчита на Бог да го спаси от гнева на Русата Златка.

#Джизъса #Бали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници