Кюстендилеца загатна, че има да разкрива страшни неща в ЦСКА

Кюстендилеца загатна, че има да разкрива страшни неща в ЦСКА
A A+ A++ A

Лидерът на "червената" агитка Иван Велчев-Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов,ч е не си говори с Гриша ганчев от декември и, че не знае кой е правил селекцията. Кюстендилеца публикува нов пост на профила си във Фейсбук. Той загатна, че след време ще коментира и ще направи равносметка на случващото се в клуба, но след мачовете за сезона.

Ето какво написа Кюстендилеца:

„И аз мога да кажа много неща по темата за любимия ЦСКА, но мисля да премълча. Няма да го направя за да не предизвиквам допълнителни сътресения в червената общност. Няма да нападам никого преди най-важните за сезона мачове.

Ще дойде време да си кажем истината, време за равносметка и за задаване на неудобни въпроси. Искам да призова всички тези хора, на които им пука за ЦСКА, утре да дойдат на стадиона и да подкрепят любимият ни отбор.

Ако ще търсим сметка на някого нека да не е преди мачовете, от които зависи целият ни сезон. Ще бъдем значими и силни като привърженици, само когато сме много. С малкият никой не се съобразява. Само ЦСКА до края на света“.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"