Изненада! Гущерова чака трето "гущерче", ражда съвсем скоро

Изненада! Гущерова чака трето "гущерче", ражда съвсем скоро
A A+ A++ A

Светлана Гущерова отново успя да втрещи светските среди, след като изтече информация, че бившата плеймейтка е в напреднала бременност и съвсем скоро роди третото си дете. Милионерската съпруга е видяна в столичен мол и коремът й личал отдалече, твърдят свидетели. „Изглеждаше в осми-девети месеци. Беше с мъжа си Християн, а охраната им ги следваше по петите”, твърдят запознати.

Блондинката винаги е казвала, че иска голямо семейство, въпреки че крие настоящата си бременност и избягва да се показва в публичното пространство. Хубавицата с много естетични корекции вече има две деца – Анелия-Добромира на 3 години и Добромир на 2. Хлапетата са кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров, пише hotarena.net.

Говори се, че Християн е искал деца и от бившата си съпруга Мария, но не им се e получило. Певицата е споменавала, че има репродуктивни проблеми и дъщеря й Марая от първия брак е зачената ин витро.

Още в началото на миналата година личната астроложка на Гущерова й предрекла, че ще зачене за пореден път. По думите й това трябвало да се случи до средата на 2022 година. Ето че прогнозата вече е факт.

Предходните бременности на блондинката също са планирани според разположенията на планетите. Младата майка е луда по астрологията и не прави дори крачка, без да провери дали влиянията са благоприятни. „Избрах не само деня, но и часа, в който да се роди сина ми!”, хвалила се е Гущерова.

С първата си бременност тя нямаше шанса да решава кога да роди, защото дъщеря й Анелия-Добромира се появи преждевремено. Днес детето е добре, но оттогава Светлана е много наплашена за сигурността и здравето на наследниците си. Точно поради тази причина крие семейството си от светлините на прожекторите.

Гущерова е категорична, че никога няма да покаже лицата на децата си в публичното пространство. Tя се надява в бъдеще те да поемат по съвсем различен път от нейния и да наблегнат на ученето. Красавицата не може да се похвали със сериозно образование, даже едва избутала гимназията в Търговище. „Искам да говорят поне 3 чужди езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си!”, споделяла е Светлана.

Светлана е вманиачена е на тема вънешен вид и е преминала през няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане блондинката изду и бюста си със силиконови импланти.

Миналата година пенсионираната плеймейтка стартира свой онлайн магазин за пижами, но бизнесът й върви трудно. Това се случва най-вече заради прекалено високите цени на артикулите - нощниците и комлектите за спане излизат около 150-200 лв. за брой, което е твърде много за джоба на средностатистическата българка. Моделите също не са кой знае колко впечатляващи, коментират потребители.

 

 

 

#светлана гущерова #бременна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »