Музика за шампиони: Кали пя за медалистите ни в борбата

Музика за шампиони: Кали пя за медалистите ни  в борбата
A A+ A++ A

Дни след концерта без аналог у нас - Калиграф, на който Кали представи новата си музика с огромен успех, една от най-обичаните певици беше поканена да отпразнува победите на нашите борци – мъже и жени, на  европейското първенство в Будапеща. Няколко часа Кали и БМХ Бенд забавляваха спортистите с безупречни изпълнения на живо. „За нас беше чест да бъдем част от този празник на българския спорт. Свирихме за страхотни хора и професионалисти, каквито вярвам сме и ние с БМХ Бенд. Желая им още много медали – за тях и за България.

Великолепната триетажна торта, украсена с ликовете на всеки един от 10-те призьора в Будапеща, бе разрязана от медалистите, патрона на тържеството Данаил Ганчев и президента на федерацията Христо Маринов. Изисканото тържество бе организирано от Гриша Ганчев, един от благодетелите на българската борба и член на управителния съвет на федерацията.

В унгарската столица България записа най-доброто си класиране за последните 30 години! Тайбе Юсеин и Кирил Милов се окичиха със злато, сребро взеха Миглена Селишка, Евелина Николова, Едмонд Назарян и Ахмед Батаев, а с бронз си тръгнаха Юлияна Янева, Айк Мнацаканян, Георги Вангелов и Рамазан Рамазанов.

Часове след срещата с шампионите Кали споделя: „Да се завърна на музикалната сцена с нова музика, която извира от душата и сърцето ми за мен е огромно щастие. Уверена съм, че сме направ път, защото вече имаме последователи, които представят музиката си с нов аранжимент с оркестър и изтъкнати музиканти, в лицето на голямата Софи Маринова и Ку-Ку Бенд. С нетърпение очаквам срещите ми с публиката на големи фестивални  и концертни сцени, където ще им дадем истинска, жива музика.

#Кали #борба #шампиони #пя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"