Далече от Москва: И Пугачова драсна от Путин

Далече от Москва: И Пугачова драсна от Путин
A A+ A++ A

С 27 години е по-възрастна от мъжа си

Руската поп кралица Алла Пугачова ще посрещне 73-тия си рожден ден на 15 април далече от родината. Още в първите дни на войната срещу Украйна, на 28 февруари, тя, съпругът й Максим Галкин и двете им деца заминаха в Израел и въпреки казаното от нея, че пребиваването им там е по здравословни причини, всички са наясно, че певицата няма намерение да се връща в Русия. 

Далече от Москва

Със сигурност няма да го направи и Галкин, който се изказа против политиката на Путин и войната в Украйна и това доведе до свалянето на всички шоупрограми с негово участие, както и на реклама на популярна банка, близка до президента, която се въртеше по телевизии и интернет платформи. Затова пък артистът има запланувани концерти в Израел и вече си е намерил постоянна работа като тв водещ. 

Семейството няма да се притеснява и откъм жилище – от години Пугачова притежава вила в луксозното ваканционно селище Кесария, която посещава пролет и есен. Заради имението с 14 спални и отделна къща за прислугата звездата смяташе да поиска израелско гражданство още през 2015 г. Причината е, че подобни имоти, притежание на чужденци, се облагат с много по-високи данъци от тези на местните жители. 

Алла Пугачова и Максим Галкин са щастливо женени вече 20 години. Той е с 27 години по-млад от нея и с 5 – от дъщеря й, но това не пречи на любовта им. От 8 години двамата се радват на близнаците Лиза и Хари, родени от сурогатна майка. Интересното е, че Филип Киркоров запознава певицата и шоумена, а по същото време той е женен за Пугачова. 

Жена с минало

Поп дивата има пет брака и още много любовни истории зад гърба си. За първи път се омъжва, когато е на 20 години, за цирковия артист от Литва Миколас Орбакас. От него има дъщеря Кристина Орбакайте, която също като майка си става певица и от години живее в САЩ. Този брак просъществува 4 години и приключва, когато младата звезда започва да гради кариера и да пътува по турнета.

Вторият брак на Алла Пугачова е с кинорежисьора Александър Стефанович. Той продължава 3 години – от 1977-а до 1980 г., и свършва с кавга и тежък развод. Примадоната се изпокарва с екипа, с който снимат филм на Стефанович, и никой не иска да работи с нея. Половин година двамата делят имуществото си. 

Третият съпруг на примата е продуцентът и концертен директор Евгений Болдин. Когато се запознават, и двамата са женени и са само семейни приятели. В един момент се оказват разведени и постепенно се сближават покрай общата им работа. Връзката им, която трудно би могла да се нарече любовна, започва 5 години преди да подпишат в гражданското. Двамата остават заедно 8 години, до 1993-та. 

Най-шумният и одумван брак на звездата е с Филип Киркоров. Той продължава 11 години, до 2005-а. Киркоров е с 18 години по-млад от певицата и от дете е влюбен в нея и артистичните й изпълнения. Той израства като изпълнител именно под нейното крило, но в един момент съжителството на две знаменитости става прекалено трудно. 

Номер пет

През 2001 г. Киркоров запознава Алла с Максим Галкин, който става неин пети съпруг в края на 2011 г. Срещата им е по време на фестивала „Славянски базар“ във Витебск. Пугачова е председател на журито, а Галкин има дебютен самостоятелен концерт. Скоро след това двамата записват дует, в който си проличава, че между тях прехвърчат искри. Официално стават двойка през 2005 г., когато заживяват заедно. Любовта им не пламва изведнъж, а се ражда постепенно. Както и Филип Киркоров, Галкин обожава певицата още от дете и казва, че ще се ожени за нея, но истински се влюбва, когато я вижда на живо. Отначало той губи ума и дума, не смее да й се обади, въпреки че тя му дава телефона си. По-късно признава: „Първоначално нямаше любов, но нека бъдем честни: имаше ужасно сексуално влечение, от което аз самият бях изненадан“.

Макар дълго време да не афишират връзката си, нещата вървят съвсем сериозно, въпреки голямата разлика във възрастта им. Алла видимо се подмладява и се държи като влюбена девойка. Тя прозорливо замразява свои яйцеклетки още в годината, когато среща Галкин. Той пък се държи като по-зрелият и разумният в двойката. Алла все пак изчаква да приключи разводът й с Киркоров, преди да заживее с новия си възлюбен.

Живот в замък

През 2013 г. сурогатна майка ражда близнаците Елизавета и Хари и 64-годишната поп дива се отдава на отглеждането на децата. Семейството заживява в луксозно имение в Подмосковието, в село Гряз. Имотът се простира върху 10 дка и включва шестетажен рицарски замък с площ 3000 кв.м и 20 стаи, който се оценява на 20 млн. долара. Само мебелите в къщата струват 3 млн. долара, кухненското оборудване е за 500 хил. долара. Не се знае колко струват картините на стари руски майстори, за които се говори, че са купени от музеи и галерии с разрешението на Кремъл. Освен многото спални, в замъка има библиотека, обсерватория с телескопи, билярдна стая, киносалон, басейн, голяма бална зала за приеми, а на двора - амфитеатър. За прислугата са построени отделни къщи. 

Някои определят замъка на Пугачова и Галкин като кич, според други е свръхлукс. Във всеки случай едно е сигурно – за него са похарчени много пари. Но те не са проблем за звездата, за която се говори, че притежава 100 млн. долара от продажбата на дискове, авторски права и концертна дейност. В тази сума не влизат притежаваните от нея недвижими имоти в Русия и по света, включително този в Израел.

Има риск обаче Пугачова да остане без своя замък в Гряз, пише "Труд". За това се заговори, след като тя и семейството й заминаха в Израел, а мъжът й публично се противопостави на Путин. Да, вярно е, че богатите също плачат.

#Алла Пугачова #Израел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »