Бившите гаджета Емрах Стораро и Теди Александрова се хванаха за гушите! ВИЖТЕ потресаващите взаимни обвинения

Бившите гаджета Емрах Стораро и Теди Александрова се хванаха за гушите! ВИЖТЕ потресаващите взаимни обвинения
A A+ A++ A

Изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро си размениха остри думи и обвинения в социалните мрежи снощи. Дуетните половинки имаха връзка близо две години, но изглежда отношенията им вече са приключили.

Синът на Тони Стораро наскоро изтри всичките си снимки с изпълнителката в Инстаграм, а снощи се включи на живо в мрежата, където обясни на аудиторията какви са отношенията им към момента и даде старт на словесната атака помежду им.

Двамата са разделени, а причината за края на тяхната връзка е Теди, твърди Емрах. Наскоро няколко сайта публикуваха информацията, че Емрах има ново гадже и то продава тялото си. Той обвини Александрова, че е платила на медиите, за да качат тази новина и каза, че такова момиче не познава.

„Тя просто не можа да преживее факта, че аз искам да сме само приятели. Явно не съм й омръзнал. Постоянно повтаряше, че ще се самоубие", написа Емрах.

Теди не се забави с отговора си и се включи на живо в Инстаграм, където заяви, че се чувства изключително обидена и отношението му е неуважително. Тя е 11 години по-голяма от него и според нея Емрах си прави ПР на неин гръб.

„Сега ще ви кажа, че не трети човек, а баща му - уважаваният Тони Стораро, ни раздели“, категорична е блондинката. Теди очаква да й бъдат изплатени 21 хиляди лева за направата на трите най-големи хита на Емрах, на които тя е автор и заяви, че лично от Тони й е обещано, че ще получи парите си, но така и това не се е случило.

Певицата разкри, че преди време Емрах е счупил носа й, и дори има свидетели на случилото се, но е преценила да не се обръща към полицаи, а е отишла само в лечебно заведение, където медиците са потвърдили счупването.

Стораро публикува клип, в който певицата видимо е в не добро състояние и получава паник атака, но феновете му определиха гледката като „прекаляване с нелегалните вещества”.

Феновете на певицата определиха поведението на Емрах като недостойно и немъжко.

Чуйте техния разказ:

 

Източник: ТрафикНюз

#Емрах Стораро #сакндал #взаимни обвинения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »