Звездата на ЦСКА, която ще играе и на Мондиала, вече струва минимум 5 милиона евро

Звездата на ЦСКА, която ще играе и на Мондиала, вече струва минимум 5 милиона евро
A A+ A++ A

С 15-ия си гол през сезона Жорди Кайседо донесе 15-ата победа на ЦСКА в шампионата. Националът на Еквадор извади "армейците" от серията от 3 мача без победа и сложи край на 337-минутната суша без гол за тима на Стойчо Младенов.

Бисерът на Жорди пък дойде пред погледа на двама от съсобствениците на клуба Гриша Ганчев и Христо Стоичков, които със сигурност са останали доволни от преставането на 23-годишния голаджия.

Формата на Овена пък безусловно е заковала цената му на минимум 5 милиона евро (10 милиона лева), пише "Мач Телеграф". Най-конвертируемият футболист на "червените" бе желан от редица клубове през зимата, но по изричното настояване на старши-треньора Стойчо Младенов ЦСКА "удържа" на оферти от Турция, Испания и дори Англия, като медиите на Острова дори спрягаха сумата 4,62 млн. паунда (около 5,5 млн. евро) от лондонския Фулъм. Подобно предложение обаче така и не бе потвърдено да е пристигало, а предполагаемата продажна цена на Жорди варираше около 5 млн. евро. Сега обаче е сигурно, че който клуб пожелае еквадореца в редиците си, ще трябва да извади поне толкова като основна сума плюс допълнителните бонуси за "червените" при изпълнението на конкретни условия и успехи.

Това ще превърне Кайседо в най-скъпия изходящ трансфер на ЦСКА след сделката за Кирил Десподов, преминал в Каляри за около 4 млн. евро през януари 2019 година.

#ЦСКА #Жорди Кайседо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"