Ново 20! Наталия Кобилкина става актриса

Ново 20! Наталия Кобилкина става актриса
A A+ A++ A

ай-оборотната сексоложка у нас Наталия Кобилкина ще блесне в нова светлина. Палавата брюнетка ще се разпише с участие във втори сезон на романтичната комедия „Съни бийч“, чиято премиера ще се състои на 2 май.

Засега не се знаят подробности за ролята на д-р Ко, както я наричат феновете.

Ще има и други нови попълнения в каста, сред които Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Жоро Тошев, Влади Въргала и Анжела Недялкова, която получи международно признание с участието си в продължението на британския кинохит „Трейнспотинг“ под режисурата на Дани Бойл.

Действието във втората порция епизоди отново ще се развие в Слънчев бряг, но Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) ще се вихрят в нов хотел.

Въпреки че са спечелили една победа срещу арогантния Никола (Явор Бахаров), сега четиримата отново ще трябва да се изправят срещу него. Този път обаче той не само ще бъде по-добре подготвен, а и ще бъде обграден със силни и хитри съюзници. В играта на нерви между враждуващите лагери ще изплува една добре пазена тайна и ще изскочи един важен коз.

#Наталия Кобилкина #актриса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »