Борисов се втали с 20 кг, диетата му прави фурор (СНИМКИ)

Борисов се втали с 20 кг, диетата му прави фурор (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е драстично отслабнал през последните месеци. Снимките му от обиколките и срещите със симпатизанти и граждани в страната ясно показват, че бившият премиер е стопил поне 20 килограма от теглото си, пише вестник "Ретро".

Саката и ризите му вече не са му по размер и изглежда видимо подмладен, отбелязват потребители в социалните мрежи. В същото време една от най-коментираните теми във фейсбук напоследък е каква всъщност диета спазва бившият министър-председател. Особено оживление и дебати се разразяват между представителките на нежния пол, за които вталяването е непреходна тема. В интернет пространството валят всевъзможни предположения какъв е режимът на Борисов – от метода на Дюкан, през 90-дневната диета, та чак до лунната и житния режим на Дънов.

Бойко Борисов преди няколко месеца

Досега експремиерът не е разкрил тайната, от която всички се вълнуват. Преди години на откриване на детска градина в Долни Богров пред медиите той шеговито сподели, че отслабва, като спре тестените изделия. Тогава той отказа да си отчупи от питката с мед и сол, която бе приготвена за събитието, и заяви, че не нарушава режима си и има спартанска воля. Не е изключено и сегашното му вталяване да се дължи на изключването на тестените изделия и висококалорични храни от менюто му.

Въпреки че е дългогодишен спортист, Борисов в годините е признавал, че трудно устоява на кулинарни изкушения, особено ако са домашно приготвени. Сред любимите му ястия се нареждат гювеч, шаран плакия, телешко и дивеч. Понякога си позволявал да хапва и сланина, но само по Коледа и в малки количества. Лекарят му е забранил отдавна мазните храни, защото от тях се вдига кръвно. Към сладкото също не посягал, изключение правел единствено за баклавата, която от дете е любимият му десерт. Засуканите и модерни гурме ястия не били по вкуса на Борисов, предпочитал традиционната българска кухня. Заради трите мандата като премиер с времето загубил удоволствието от храненето, защото НСО е задължено да проверява и дегустира всяко едно ястие, което се поднася на първите мъже в държавата. Лидерът на ГЕРБ твърди, че не бил факир в кухнята, но типично по мъжки бил майстор на скарата.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »