Левски успя да подаде в срок документите за лиценз

Левски успя да подаде в срок документите за лиценз
A A+ A++ A

Ръководството на Левски е успяло да подаде в срок всички документи, необходими за получаване на професионален лиценз, пише "Тема спорт". 

От “Герена” сториха това по електронен път вчера. 31 март беше последният ден, в който клубовете можеха да удостоверят, че отговарят на всички финансови критерии - да са изплатили или разсрочили всички дългове, които касаят получаването на право за участие в efbet Лига и евротурнирите през следващата кампания.

От Левски коментираха, че са спазили всички изисквания в срок. Шефовете на 26-кратните шампиони и треньорът Станимир Стоилов на няколко пъти обявиха, че не очакват проблеми с Лицензионната комисия към БФС.

Дали има такива ще стане ясно най-рано на 10 май. Тогава е първото заседания на комисията. На него ще бъдат разглеждани документите на клубовете, които са подали такива и за участие в евротурнирите. 

В момента Левски има шанс за класиране в Лигата на конференциите - както през първенството, така и през Купата на България. Втората сбирка на комисията е на 12 май, а третата - на 17-и. 

#Левски #лиценз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай