Ракрепостената учителка Кесова изхвърлена от школото - директорката чула запис какво говори с момчета

Ракрепостената учителка Кесова изхвърлена от школото - директорката чула запис какво говори с момчета
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com
A A+ A++ A

"Не съм правила шпагати в час, в класната стая, а в междучасието. Разбирате ли? В час - никога!" Това каза пред бургаския сайт Флагман.бг преподавателят по български език и литература в бургаската ГРЕ „Г. С. Раковски“ Д. К., която предизвика грозен скандал в училището с провокативни видеоклипове и снимки.

„Моля ви, не злепоставяйте училището и директора г-жа Георгиева. Миналия месец съм подала молбата за напускане“, каза г-жа Кесова. Тя отрече да е създала вайбър група, в която да са вписани момчета от Десети клас, които си харесвала и да им праща от своите сеанси. 

Директорът на Френската гимназия Радостина Георгиева заяви пред Флагман, че вече г-жа Кесова не работи в училището.

„Веднага като разбрахме някои нейни неприлични разговори с учениците, лично предприех мерки и назначих проверка, след което тя подаде молбата за напускане. Много съжаляваме, непристойно е това поведение, но не сме знаели. Единствено бяхме запознати с интересите й в областта на йогата, които сме виждали на снимки извън училище“, каза директорът. 

Радостина Георгиева уточни, че подписка на родители за отстраняването на Десислава Кесова не е получавала, но потвърди за множество сигнали от страна на ученици, че учителката им влиза в неофициални отношения с момчета. 

„Веднага след като сама се убедих - видях и чух какво е говорила с учениците в един запис,  предприех мерки, тя вече не е наша учителка, прекъснала съм й договора. Неприемливо, изключително укоримо поведение според нас. Въпреки че в момента разглеждаме някои от тези снимки, защото ни се струва, че поне две от тях ни се струват, че са колаж. Не говоря за тези със спортни упражнения, които тя показва извън училище“, добави директорът на училището, но след това разбра от нас, че г-жа Кесова е потвърдила за снимки, които е правила по време на междучасието в класната стая. 

За скандала е уведомена и инж. Виолета Илиева – директор на Регионалното управление на образованието в Бургас. Тя е получила информация от директора Радостина Георгиева за извършената от нея проверка, както и за последствията.

„Поведението е укоримо и недопустимо за един човек, който има претенции да бъде както учител, така и възпитател на млади хора. Категорично не го приемам. Който каквито умения има за гъвкавост на своето тяло, да ги проявява на други места“, категорична бе инж. Илиева.

#Десислава Кесова #Бургас #палава учителка #секс скандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »