Емо Костадинов не си връща борч от 300 000 евро вече 11 години, ревна Сашо Станков

Емо Костадинов не си връща борч от 300 000 евро вече 11 години, ревна Сашо Станков
A A+ A++ A

Бившият треньор на ЦСКА, Черно море и Локомотив (Пловдив) Александър Станков излезе с коментар на стената на Георги Градев във "Фейсбук" във връзка с члена на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Емил Костадинов. Според Станков героят от "Парк де Пренс" му дължи 300 000 евро, като борчът датирал от 11 години.

Публикуваме написаното от Александър Станков без редакторска намеса:

"Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-н Градев. Само аз мога ,без да се притеснявам, да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми. Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела.

А за една "малка" и "незначителна " сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му - също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още.

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си.

Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост , да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!", написа той.

Коща отрече това да отговаря на истината и заяви, че още днес ще заведе дело за клевета срещу футболния специалист.

"Глупости не ми се коментират. Нещо е в грешка този господин. И друг път съм чувал подобни глупости - нали преди няколко седмици си бях купувал поршета, джипове. Още днес ще му заведа дело за клевета", заяви Емил Костадинов.

Последва и дуплика от Станков: "Нека Костадинов заведе дело, чакам го с нетърпение. Това ще бъде върхът на наглостта му. Толкова години се точат дела за тези пари. Един път не се е обадил да се разберем, да се разсрочат по някакъв начин тези задължения.

11 години вече минаха от този момент и заради делата не давах гласност, но вече не мога да мълча и да му пазя името. Една част от парите бяха върнати чрез много дълги дела. Толкова много главоболия донесе това на семейството ми, а той отрича даже. Не знам за какво му бяха тези пари", каза Станков пред "Спортал".

 

#Александър Станков #Емил Костадинов #борч #заем

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »