ВИДЕО+СНИМКИ Див сексскандал тресе Френската гимназия в Бургас! Палава даскалка влудява с пози

ВИДЕО+СНИМКИ Див сексскандал тресе Френската гимназия в Бургас! Палава даскалка влудява с пози
A A+ A++ A

Брутален секс скандал тресе ГРЕ „Г. С. Раковски“, по-известна като Френската гимназия в Бургас. Родители и ученици буквално са втрещени от поведението на преподавателя по български език и литература Десислава Кесова, която е и йога инструктор и редовно демонстрирала пред децата в час шпагати и разнообразни пози от древното изкуство, което видимо обожава.

Но това е най-малкият повод за притеснение.

„Госпожата явно практикува еротична или тантрическа йога – ние не сме много запознати с тези термини, затова молим да бъдем извинени“, започват писмото си до бургаския сайт Флагман.бг бургаски родители, които са изумени от поведението на педагог в уж елитна гимназия, където те пращат децата си да учат „Епопея на забравените“, „Под игото“, „Две хубави очи“, „Да се завърнеш…“, „Гераците“ и т.н. А всъщност се оказва, че госпожа Кесова май на момчетата изпраща голи снимки и кратки еротични етюди, а с момичетата се бъзика за външния им вид.

„Разбрахме от дете, че съществува група във вайбър, където госпожа Десислава Кесова разпространява свои снимки и видеоклипове сред момчета от горните класове. Става дума за ученици в 10 клас, които все още не са навършили дори пълнолетие. Това е огромен скандал. В тази група тя е вкарала телефоните на момчетата, които си харесва, и там изпраща клипчета и снимки, а те ги споделят в други социални мрежи като тик-ток, инстаграм и фейсбук. Кой изобщо държи на работа такъв учител “, питат шокираните родители в писмото си.

Насладете се на един от етюдите на госпожа Кесова в това видео, изпратено до учениците, разполагаме и с други:

Проверка на Флагман.бг установи, че първия срок тази година 9-класниците са направили подписка от родители и ученици, която е изпратена до директора на ГРЕ „Г. С. Раковски“ Радостина Георгиева. В нея единственото искане, подкрепено с достатъчно според тях доказателства, е било да бъде премахната въпросната учителка. Отговорът обаче не ги удовлетворил –Десислава Кесова била задържана на работа под претекст, че няма как да се намери заместник.

„Кой стои зад тази госпожа, че толкова да не могат да я махнат? Това ли е поведение на педагог, на литератор и въобще учител, който е ангажиран с възпитанието и обучението на подрастващи? Или тази „учителка по еротични пози“ се изживява като героиня в песента на Слави Трифонов, посветена на бургаската Френска гимназия:

„Френската гимназия пише ти шестиците!
Хайде научи и мен,
щото французойките чакат
всеки ден - чакат да ги бройкаме!“

Така ли пишат там шестиците“, питат майките и бащите на учениците, които са получили сексуалните кадри с преподавателката.

Те изпратиха информация до Флагман.бг, а ние апелираме началника на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева незабавно да се сезира, да извърши проверка и да накаже учителката с изключително провокативно и неприемливо за преподавател поведение.

 А това са кадри от фейсбук профила на Десислава Кесова.

#учителка #Френската гимназия #Бургас #Десислава Кесова #палава учителка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай