Сладко отмъщение за изневярата: Златка остави Джизъса гол като пушка

Сладко отмъщение за изневярата: Златка остави Джизъса гол като пушка
A A+ A++ A

Плеймейтката Златка Райкова остави гол като пушка ексфутболиста Благой Георгиев, след като той й изневери с друга. Райкова прибрала всичко, което Джизъса успя да придобие, след като бе позорно изгонен от Русия и предишната си жена Есмер.

Отмъщение

Според запознати апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат малкия си син, е бил записан на името на Златка и сега остава в нейно владение, а тя ще се грижи там за наследника им. В последната година те се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца Благой.

Опит

Това не е първият път, когато неверният футболист остава без нищо. След като сложи рога на богатата татарска наследница Есмер Омерова, баща й го изгони позорно, като дори не му даде да си вземе дрехите. Освен това Благой не вижда и сина си от Есмер. Малкият Елай не е виждал родния си татко от повече от 4 години, а според запознати малчуганът вече и не го помни.

В светските среди пък с доволна усмивка коментират, че така му се пада на Георгиев, щом му е толкова слаб ангелът и буквално скача от жена на жена. Към момента той има 4 деца и три неуспешни опита за семейство, като брак обаче имаше само с Есмер, напомня "Телеграф".

 

#Златка Райкова #Благой Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"