Луна поиска стола на Петков: Ще те сменя, Кириле!

Луна поиска стола на Петков: Ще те сменя, Кириле!
A A+ A++ A

Неуспешната кандидат-президентка и чалга дива от зората на 90-те години Луна се прицели и в поста на Кирил Петков. Изпълнителката на „Бягайте крачета“ скочи на премиера за позицията на страната ни за НАТО и се закани: „Ще те сменя, Кириле!“.

За трибуна тя използва социалните мрежи. В Инстаграм блондинката го призова да си ходи и го обвини в чуждопоклонничество. Като причина тя изтъкна думите на Петков, изречени пред американския министър на отбраната Лойд Остин, който беше на посещение у нас в събота, че „Ние сме НАТО“.

„Не, Кириле, ние не сме НАТО! Ние сме България! Набий си го в главата! От 1300 години сме България! И, ако дори, тази проста истина не можеш да я проумееш, просто не заслужаваш да си премиер на тази древна и със славна история България!“, разгневи се певицата.

Устата изпълнителка с амбиции за политическа кариера се възмути и от скока на цените, пише Телеграф. Отново в социалните мрежи, чрез колаж на президента Румен Радев, премиера Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, обвини властта в плячкосване на парите на народа.

„Смъквайте цените, комунисти“, отсече Луна

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official)

#Луна Йорданова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"