Костадинов за митинга вчера: Вееха се знамена на терористични организации - започваме с контрадействия

Костадинов за митинга вчера: Вееха се знамена на терористични организации - започваме с контрадействия
A A+ A++ A

За по-малко от 5 дни са взети две отделни решения за разполагане на войски, които не са български. Ще търсим допълнителна информация за министъра на отбраната. Ако има нужда от повишаване на сигурността на нашата страна, то това ще стане само с подсигуряване на българската войска. Датата 2030г., която беше дадена може да бъде 2040г. или 2050г. Това представлява, може би, най-голямото престъпление. Нашият депутат Николай Дренчев се опитва упорито да се. Вчера се проведе един чужд митинг, на който се вееха само чужди знамена, включително и знамена на терористични организации. Там беше почти цялото ръководство на Министерски съвет. На митинга присъстваха и формирования на паравоенни украински части. Това коментира лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в парламента.

"Ние ще подготвим контрадействия. Държавата ни прилича на подмандатна колониална територия. Ние започваме подготовката на серия от действия, за да не допуснем чужди окупационни войски, които искат да гарантират живота на това правителство. Българският народ не одобрява в неговата столицата чужденци да веят чужди знамена", каза още той.

"Имаше знамена на сирийската свободна армия. Нормално ли е в центъра на София да се веят знамена на терористични организации. Службите това проспаха ли го? Започваме с контрадействия", допълни Костадинов.

#война #Украйна #Русия #митинг #протест #Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"