Боби М. боядисва присадената си коса?

Боби М. боядисва присадената си коса?
A A+ A++ A

Борислав Михайлов май боядисва изкуствено присадената си коса? Това се питат бдителни футболни фенове. До неотдавна шефът на футбола ни бе с посивели коси, като това най-ясно си личеше отстрани над бакенбардите му. Сега обаче Михайлов отново е с черни косми по главата.

По непотвърдена информация той е започнал да посещава тайно фризьор, който се грижи за боядисването на "перуката" му. Неговият син Ники Михайлов, който пази на вратата на "Левски" също е плешив. Капитанът на "сините" няма проблем с това и ходи с гола глава, а приятелката му Николета Лозанова го харесва с тази визия.

Любопитно е, че и двамата, които претендират да са президенти на БФС, са с присадени коси. Димитър Бербатов също се подложи на такава процедура през 2015 година и в момента вее бурен перчем, както в младостта си. За целта той се бръкна с около 30 хиляди лева. Бербатов си присади коса само "отгоре", използвайки собствени косми. Интервенцията става от задната част на главата. Там косата е най-здрава от генетична гледна точка, смятат специалисти.

Михайлов бе напълно оплешивял, още като действащ вратар. С изкуствена коса той се сдоби през далечната 1993 г., докато играеше във френския "Мюлуз". Това му струва по 300 долара на кичур. Преди това Боби бе с голо теме, но на световното първенство в САЩ вече гордо показваше косата, а с нея правеше геройства на вратата на България. Неговият пример последва и Валентин Михов, който също бе шеф на футболната ни централа, пише „България Днес”.

#Борислав Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"