Шефът на АЕЦ „Козлодуй“: Нападението е на лична основа

Шефът на АЕЦ „Козлодуй“: Нападението е на лична основа
Изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Николов смята, че нападението срещу него е на лична основа и няма отношение към работата му в атомната електроцентрала. Снимка: kozloduy-bg.info
A A+ A++ A

Изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Николов, който бе бит на 21 ноември недалеч от дома си, счита, че нападението е на лична основа.

Николов бе малтретиран от двама неизвестни, които са го удряли в областта на главата и са разкъсали дясното му ухо. Нападателите не са заловени и досега.

„Считам, че инцидентът е на лична основа. Като си направих ретроспекция за последните няколко години, не можах да открия нищо, сторено от мен, с което да съм провокирал това нападение“, заяви той, цитиран от БНР.

„До този момент съм в неведение за мотивите на нападателите. Нападението в никакъв случай не е заради сделки с електроенергия с оглавяваната от мен АЕЦ „Козлодуй“, категоричен е той.

„Няма нарушения на сключените договори за продажба на ток. На всички търговци продължаваме да предоставяме електроенергия съгласно сключените с АЕЦ-а договори, като всички те изтичат в края на 2011 г.“, каза още Николов.

#Александър Николов #АЕЦ „Козлодуй“ #изпълнителен директор #АЕЦ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"