Украйна: Ликвидирахме командира на 331-ви гвардейски парашутен полк (СНИМКИ)

Украйна: Ликвидирахме командира на 331-ви гвардейски парашутен полк (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Продължават руските удари и взаимните обвинения за цивилни жертви в Украйна. Всеки изминал ден носи още новини за загинали, разрушени обществени сгради, частни домове, пътища и мостове.

Нашите войници елиминираха командира на 331-ви гвардейски парашутен полк на Русия полковник Сергей Сухарев, се похвалиха във Фейсбук от Сухопутні війська ЗС України

Ето какво пишат още те:

Ние защитаваме целия цивилизован свят. Това е борба за свобода и справедливост, мир и бъдеще, невинни хора и нашата държавност. Резултатите от руско-украинската война зависят от това каква ще бъде Европа - демократична или авторитарна, и какъв ще бъде светът - място, където действа силата на закона или правото на сила. Отговорът на тези въпроси е ключът към разбирането на нашата устойчивост. Силни сме, защото осъзнаваме ролята си в света. #UAdefendsEU Ние защитаваме целия цивилизован свят. Това е борба за свобода и справедливост, мир и бъдеще, невинни граждани и държавността ни. Изходът от руско-украинската война определя каква ще бъде Европа - демократична или авторитарна, и какъв ще бъде светът - място с върховенство на закона или закон на силата. Отговорът на тези въпроси е ключът към разбирането на нашата устойчивост. Силни сме, защото осъзнаваме ролята си в света.

#Украйна #война #Русия #Путин #Зеленски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"