Върнете „Ева Браун” на нейния „фюрер”: Депортират любовницата на Путин от Швейцария?

Върнете „Ева Браун” на нейния „фюрер”: Депортират любовницата на Путин от Швейцария?
A A+ A++ A
Любовницата на руския президент Владимир Путин Алина Кабаева е изправена пред депортация от Швейцария, където вероятно се крие с децата си. Граждани на Украйна, Руската федерация и Беларус се обърнаха към Конфедерация Швейцария със съответната петиция, с която „молят“ държавата Кабаева - „Ева Браун“ да бъде отново с нейния „фюрер“.
 
Близо 50 000 души вече са се подписали на change.org. Авторите питат правителството защо позволяват на „съучастника“ на Путин да се скрие в тяхната държава.

В петицията се казва, че „любимката на лудия диктатор и военнопрестъпник" се крие в някога „неутралната страна“, докато „бащата на децата ѝ подло атакува Украйна“, пише Обозревател.

В тази връзка граждани от трите държави поискаха от правителството на Швейцария да разгледа факта за получаване на швейцарско гражданство от Кабаева и необходимостта от прилагане на санкции срещу нея като лице, което оглавява медийния холдинг на руските пропагандни медии.

Авторите на жалбата настояват да се вземе решение за недопустимост на по-нататъшния престой на любимата на Путин в Швейцария и да се провери „чистотата“ на средствата, използвани за закупуване на недвижими имоти в Швейцария.

„Ще търсим справедливост по всякакъв възможен начин и ако по време на процеса бъде разкрит фактът за корупция на отделни швейцарски политически служители, което позволи на Алина Кабаева да получи швейцарско гражданство, заобикаляйки процедурите или правилата, установени от закона, тогава ще търсим максимално разкриване на случващото се“, се казва в съобщението.

Накрая членовете на Конфедерация Швейцария бяха призовани да не разделят влюбените, а да „обединят Алина „Ева Браун“ Кабаева с нейния „фюрер“.

Припомяме Ви, че чуждестранни медии разкриха, че бившата гимнастичка и депутатка с 4 деца, които се смятат за потомци на Путин, се крият от войната и санкциите в Швейцария.

#Владимир Путин #Алина Кабаева #депортация #Швейцария

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай