За сплашване? Подпалиха вратата на дома на журналиста Борис Ангелов

За сплашване? Подпалиха вратата на дома на журналиста Борис Ангелов
A A+ A++ A

Неизвестен мъж с маска атакува и подпали вратата на жилището на издателя на сайта "19 минути" - известния журналист Борис Ангелов. Атаката е станала снощи около 21 ч., съобщи самият Ангелов. Ако не е била своевременната помощ на съседите по апартамент, той е щял да изгори заедно с квартирата.

"Интересните обстоятелства са няколко. На първо място действието се развива в затворен комплекс с охрана. Тоест, наложила се е организация. На второ място престъплението е извършено с изключителна скорост, защото злосторникът не е видян от никого, докато се е качвал, заливал е вратата и я е палил, а после е слизал, което е отнело време. И е бил достатъчно ловък при това да се покрие от камерите.

На трето място прокуратурата и Главната дирекция Национална полиция би трябвало все още да разследват предишни заплахи и натиск от декември срещу Ангелов, особено докладвания от охраната на комплекса интерес на неизвестно засега лице дали той живее на същия адрес", пише сайта, на който е собственик Борис Ангелов.

Любопитно е, че тогава събитията съвпаднаха с разследване на медиата за наддаването дали или не Бойко Рашков да остане на поста си като вътрешен министър в редовното правителство.

В последните няколко седмици "19 минути" публикува разследвания за далавери в горите и спорни назначения в Министерството на земеделието. За ради тях медията е получила предупреждение от името на зам.-министър, твърди Борис Ангелов. Той изрази увереността си, че полицията бързо ще разкрие както нападателя, така и поръчителя.

Подпалена врата

 

#Борис Ангелов #подпалване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"