За трети път! Гани си клъцна носа срещу 3 бона в евро

За трети път! Гани си клъцна носа срещу 3 бона в евро
A A+ A++ A

Джулиана Гани уж се зарече, че спира с пластичните операции, но явно е било за кратко. Силиконката отново легна под ножа за поредната корекция на носа. Тя избра клиниката на популярния роден хирург – д-р Николай Георгиев. Блондинката се показа и в социалната мрежа с подпухнало и насинено след интервенцията лице. Операцията е струвала на хубавицата 3000 евро.

„Исках да си стесня носа още малко. Не че ми беше грозен носът де, но аз просто исках още малко горната част да се стесни, да ми се махне и една преграда трябваше. Избрах и български хирург, професионалист с дългогодишен опит – д-р Николай Георгиев! Ами стига вече с тези турски хирурзи, нека изберем българското! Всички турски лекари ни правят еднакви носове. Аз за моя платих 3000 евро, толкова ми излезе, реално цената зависи и от това, от което пациентът има нужда или иска”, разказа пред „Уикенд” Джулиана.

Еротичната моделка и млада майка толкова е променила външния си вид през годините, че едва ли някой помни каква е била напълно естествената й визия. За първи път тя се подложила на операция на 21 години. По това време Гани се изявявала като танцьорка на пилон в Пловдив. По-опитните й колежки я посъветвали, че с по-голям бюст ще изкарва повече бакшиши. „Като си сложих силикона, интересът към мен скочи. Получвала съм по 500 лева само за един еротичен танц!”, разказвала е Джулка за миналото си, без да се притеснява.

Щом напуснала стриптийз бара, блондинката започнала да се занимава с друго – да се снима гола за еротични списания. Тогава преценила, че гръдната й обиколка не е достатъчно голяма и отново легнала под ножа. Резултатът обаче отново не я удовлетворил. „Не бяха направени добре, затова се наложи пак да ги оправям!”, споделяла е Гани. Тя се оперирала за трети път, след като спечелила конкурса „Мис Силикон”. „Суетата си оказа влияние. Смятам, че в момента бюстът ми е съизмерим с височината ми!”, твърди риалити звездата, която има близо 2000 кубика в пазвата си, а носа си е рязала общо 4 пъти.

Когато родила сина си Давид, блондинката отказала да кърми бебето точно за да не си развали бюста. Тя не искала за четвърти път да го реже и прекроява, защото вярвала, че вече е идеален. „Толкова много съм мечтала да изглеждам така, както ме виждате в момента, но това е финалът. Спирам с корекциите!”, обясняваше неотдавна Джулиана, ала явно раздялата с Илиян Найденов я е провокирала пак да си търси кусури.

Специалистите определят състоянието на Гани като психическо разстройство или т.нар. синдром на изкривеното огледало (телесна диморфия). Хората, страдащи от него, са силно загрижени за дефектите във външният си вид – например леки физически недостатъcи или непропорционални части от тялото (по-голям нос, щръкнали уши и т. н.). Самата силиконка не крие, че е обсебена от визията си и вече не е останало нeщо естествено по нея. Докато бе омъжена, Гани за известно време спря с интервенциите, но явно разводът отново е отключил състоянието й на неудовлетвореност.

Джулиана е разказвала, че се увлякла толкова по естетичните корекции и пластичната хирургия, защото като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този идеал, който, разбира се, е недостижим за нормален човек. Още в тийнейджърските години риалити звездата се изрусила, а по-късно си оправила не само недостъците по тялото, но и по лицето. В момента джуките й са достигнали плашещи размери, натъпкани с голямо количество филър, а лицето й е станало квадратно. Освен че си оперира носа за пореден път, блондинката заличи и всички татуировки, които бе посветила на Илиян. Някои успя да премахне с лазер, а по-големите замаскира с нови рисунки по тялото.

Откакто се раздели с Найденов, силиконката е зарязала 2-годишния си син Давид в Монтана. Там за него се грижи основно баба му по бащина линия.

Гани никога не е демонстрирала майчински чувства към детето, освен ако не е за някоя и друга реклама в инстаграм. Дори по време на бременността най-голямата й грижа бе да не напълнее. Тя спазваше стриктна диета и за 9 месеца качи едва 6 кила. Хората в социалната мрежа редовно я упрекваха, че това не е здравословно за жена, носеща бебе в утробата си, ала силиконката не обръщаше внимание на критиката. Тя толкова се страхуваше, че ще се окръгли като бъчва, че направи всичко възможно това да не се случи.

Според запознати риалити звездата нямала нерви да се занимава с детето, затова го оставила на грижите на бившата си свекърва. През това време блондинката се е отдала на пътувания и нощен живот. Тя гордо демонстрира и новия си мъж – полицая Теодор Гецов, с когото наскоро ходиха на почивка в Шри Ланка.

Прави впечатление, че след всеки развод еротичната моделка бързо намира поредната „голяма любов”. Същото се случи и след края на първия й брак с фитнес инструктора Станимир Ташев. Точно тогава тя се залюби с Илиян. За съжаление обаче, привидната идилия с Найденов също не продължи дълго.

#Джулиана Гани #ринопластика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"