Ето как Лили Иванова ще бори старостта

Ето как Лили Иванова ще бори старостта
A A+ A++ A

И в тези опасни времена кралицата на българската естрада Лили Иванова се грижи за външността си, здравословното състояние и домашен комфорт. Певицата е взела решение да не се поддържа само с диети и много сън, а да добави към тези изпитани рецепти за житейско и сценично дълголетие и йога. Пред хора от най-близкото си обкръжение Лили е споделила наскоро, че започва да прави йога упражнения.

Не уточнила обаче дали ще посещава групови занятия, или йога гуруто ще й идва на крака. Предполага се обаче, че заради звездния си статут изпълнителката на „Ветрове" ще предпочете да се посвети на тренировките на собствен терен. За да е пълна външната и вътрешната й хармония, естрадната легенда планирала да си вземе и нов домашен любимец, доверила тя пред свои близки.

След загубата на любимото си куче Лили дълго тъгувала и най-накрая започнала да му търси замяна. И този път, вярна на пристрастията си към дребните кучета, Лили щяла да въведе в жилището си пудел или болонка.

Години наред компания на поп иконата правеше бялото пуделче Топси. С него са свързани много забавни случки от различни периоди в живота на певицата. За да го пуснат в Куба, където звездата на родната популярна музика е на гастрол, оперният певец Павел Герджиков обявява, че кученцето е част от сценичния му реквизит, и дори го извежда на сцената.

„Аз въведох модата на малките кучета", подчертавала е винаги Лили. Сега тя отново ще докаже това с избора си на нов домашен любимец. Изпълнителката на „Панаири“ очаквала между нея и кученцето да пламне любов от пръв поглед, тя вярвала в нея и щяла да избере онова четириного, което я грабне веднага.

За домашните си любимци Лили е полагала грижи като за малки принцове. Нейните икономки са осигурявали на четириногите й компаньони най-качествената храна и най-добрите ветеринари. Затова пуделчетата и болонките на певицата са били дълголетници и по правило са издъхвали не от болести, а от старост. Лили не спирала да се учудва как някои нейни колеги залитали по домашни любимци от едри порoди. Тези кучета нито могат да бъдат гушкани майчински, нито да придружават стопаните си навсякъде сложени в дамската чанта, както често правела самата топпевица на България, пише hotarena.bg.

 

 

#Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »