Корпоративна търговска банка е новият спонсор на волейбола

Корпоративна търговска банка е новият спонсор на волейбола
Петър Кънев и Любо Ганев по време на пресконференцията на БФВ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Корпоративна търговска банка (КТБ) е новият генералният спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ), обявиха вицепрезидентът на федерацията Петър Кънев и Любо Ганев, който е член на Управителния съвет.

КТБ ще спонсорира българския волейбол за четири години, като логото на банката ще бъде на екипите на всичките национални отбори, съобщиха от пресцентъра на федерацията.

Субсидирането, което ще получава БФВ, ще е минимум 2 млн. лева за тези четири години, или по над 500 хил. лева на година, коментира Кънев.

„Това е най-голямата сума, с която някой е спонсорирал БФВ, както за период от една година, така и в дългосрочен план“, каза Петър Кънев.

„Мотото на КТБ е: „Клиентите са ни скъпи!“. Мотото на нашето сътрудничество ще е: „Момчетата са ни скъпи!“. Още утре на Общото събрание на БФВ ще предложим на представител на генералния спонсор да стане член на Управителния съвет“, допълни Любо Ганев.

Представителят на КТБ, който ще бъде предложен за член на волейболната управа в сряда, е Иван Чомаков. Той е управител на клона на КТБ в Габрово, като от четири години се занимава с волейбол и е в управата на КВК Габрово.

#Корпоративна търговска банка #КТБ #спонсор #болейбол #Българска федерация по волейбол #БФВ #Петър Кънев #Любо Ганев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"