Бургазлията Кирил получи секс отказ от състудентка и я наръга дълбоко с нож в лицето

Бургазлията Кирил получи секс отказ от състудентка и я наръга дълбоко с нож в лицето
A A+ A++ A

21-годишният криминално проявен Кирил Петров е задържан за нападението с нож срещу млада жена в Бургас тази сътрин. Той я наръгал в главата след отказ от секс, пише местният Флагман.бг. Двамата били състуденти, познавали се добре. 

Престъплението е извършено в апартамент на ул. „Хаджи Димитър“, нает от пострадалата 22-годишна бургазлийка и 27-годишната й сестра.

Снощи те организирали купон в квартирата си, в който присъствал и Кирил. След приключването на партито в жилището останал да спи Кирил, както и наемателките. Гостът обаче искал забавлението да продължи, но по друг начин. Около 5 ч. тази сутрин той опитал да съблазни колежката си от университета. Тя обаче категорично му отказала. Писъците й събудили и сестра й, която реагирала светкавично да я отърве от Кирил. В този момент младежът изкарал нож, който забил в главата на по-малката.

27-годишната в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. Тя успяла да се обади на тел. 112, като на място в рамките на няколко минути са пристигнали полицейски и медицински екипи. 22-годишната е приета в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, със сериозна кръвозагуба. Направена й е спешна операция, предстоят й още. Тя се нуждае от кръводарители.

Голямата й сестра също е получила порезни рани по лявата ръка, тя е прегледана и освободена за домашно лечение. 

Кирил също е откаран в УМБАЛ-Бургас с порезна рана на лявата предмишница, която получил при съпротивата. След като получил медицинска помощ, той е откаран в ареста на Първо РУ-Бургас за срок до 24 часа. 

#Кирил Петров #нож #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »