Мария Бакалова прикова погледите на Холивуд към смелите украинци с послание

Мария Бакалова прикова погледите на Холивуд към смелите украинци с послание
A A+ A++ A

Актрисата от Бургас Мария Бакалова изказа подкрепа за Украйна на наградите "Изборът на критиците", които бяха раздадени в Лос Анджелис. 

Големият победител е "Силата на кучето", съобщава БНТ.

Лентата взе награда за най-добър филм и за най-добър режисьор. Уестърнът е дело на новозеландката Джейн Кемпиън. За най-добър актьор беше награден Уил Смит. В биографичния филм "Методът Уилямс", Смит се превъплъщава в треньор, баща и мениджър на тенис-звездите Винъс и Серена Уилямс.

За най-добър актьорски състав бяха избрани участниците във филма на Кенет Брана "Белфаст". Наградите "Изборът на критиците" се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, които работят в телевизиите, радиостанциите и Интернет изданията в САЩ и Канада.

Акцент и в тази церемония беше Украйна. Бакалова, която миналата година получи наградата на критиците за най-добра поддържаща роля, изрази подкрепата си за Киев.

"Аз съм от България и родният ми град е само на няколкостотин километра от Украйна (бел. ред. - на снимката Мария е на плажа пред Стария град в Созопол преди 2 месеца) И понеже сме се събрали заедно на тази специална вечер, бих искала да признаем смелостта на украинския народ. Надявам се посланието ми да стигне до хората в Украйна - виждаме ви, подкрепяме ви, сърцата ни са с вас", каза Мария Бакалова.

#Мария Бакалова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници