Борисов: Мога да реша всички проблеми за 1 ден! Сега грабят както и османците не са ВИДЕО

Борисов: Мога да реша всички проблеми за 1 ден! Сега грабят както и османците не са ВИДЕО
A A+ A++ A

Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите. Нямаше нито едно похарчено не място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, предаде БГНЕС.

Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили по Османско робство. Кражбата е огромна, обърна се Борисов към медиите и обяви, че се е върнала 1944 година.

"Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ, попита лидерът на ГЕРБ и добави: Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми", според Борисов.

"Чудовищна далавера правят. Помните ли едно време „зърнената афера”, сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика", каза още Борисов.

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, срокът за срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

Защото ПП имали кандидат, който не е магистър, а бакалавър и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен, заяви още Бойко Борисов и заяви, че може да реши всички проблеми само за един ден с няколко промени в закони.

#Бойко Борисов #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"